Doftljus

Levande ljus är bra för att höja mysfaktorn på tillvaron. Med doftljus får du samma mysiga sken som de vanliga levande ljusen ger men du kan också få ditt hus att dofta himmelskt. Här hittar du vårt stora utbud av väldoftande ljus. Tack vare att det finns ett så stort urval av dofter kommer du garanterat att hitta en doft som passar just dig. Det är också en god idé att köpa flera olika doftljus för att kunna variera doften beroende på smak och säsong. Till jul passar de kryddigare dofterna medan man under sommarkvällar hellre vill ha en mildare blomdoft. När det kommer till doftljus finns det också en stor skillnad på kvalitet. När du väljer ett riktigt bra doftljus kommer det att lukta mer och bättre. Brinntiden är generellt sett också längre med ljus av hög kvalitet. Givetvis hittar du bara sådana hos oss.

 

Doftljus från Klinta

Klinta är en tillverkare av doftljus som kommit att bli omtyckt av många. Något som gör Klintaljusen så populära är att de också är massageljus. Det innebär att du med ett Klintaljus har flera användningsområden. Dels ger ljuset ifrån sig ett vackert sken och en god doft precis som vanligt men vaxet fungerar också som massageolja. Det gör massageljuset till en ovanligt funktionell inredningsdetalj. Ytterligare en positiv aspekt med Klintas ljus är att de är miljövänliga. De är nämligen tillverkade av enbart naturliga råvaror och vid tillverkningen används förnyelsebara resurser. De är gjorda av 30% ekologiskt sojavax, 30% palmolja, framtagen på ett etiskt sätt i linje med RSPO och FN Global Compacts hårda krav, samt 40% europeisk rapsolja.

 

Du har många spännande dofter att välja mellan såsom viol och luktärt, nytvättat, havsbris, mysk, sandelträ, lime och blåklocka. Det finns också olika storlekar där de stora burkljusen har en brinntid på hela 100 timmar och det lilla cirka 16 timmar.

 

Kew Gardens – en riktig klassiker

Kew Gardens är ett annat märke som också ger dig spännande inredningsalternativ med snygg design på ljusen. Företaget har funnits ända sedan 1759 och har idag vuxit till att bli ett stort och omtyckt företag, inte minst för deras doftljus. Alla doftljusen görs för hand vilket gör att du kan vara säker på att de är av bästa möjliga kvalitet. Kew Gardens har delat upp sina doftljus i fyra kategorier: engelska blommor, örter och kryddor, trädgårdsfrukter och träd och buskar. Det ger dig ett utbud av dofter som består av bland annat bärnsten, bergamott, vattenmelon, mynta, jordgubbe och citrongräs. De handgjorda ljusen brinner i cirka 60 timmar, de håller alltså väldigt länge. Själva glaset ljuset sitter fast i har en vacker design med dekor i guld.

 

Boujies Maison – doftljus med spännande design

Boujies Maison är ett annat intressant märke vars ljus även de tillverkas i England. Det som gör att Boujies Masions doftljus sticker ut från den stora mängden är dess design.  Hos oss på Gardenhome kan du hitta tre kollektioner. Maison Vive, Maison Noir och Maison D’or. Alla tre är av väldigt hög kvalitet. De olika serierna är skapade för att fylla olika behov. Maison Vive är standardljuset som kommer i många olika färger. Perfekt för dig som vill dekorera ditt hem och njuta av dofterna.

 

Maison Noir är en exklusiv kollektion som kommer i en behållare av rostfritt stål. Det är en design som gör dem väldigt unika och något för dig som tycker om modern inredning och design. I Noir-serien kan du välja mellan dofter som amber, pomander, vanilla, flower, Indian vetiver och ginger.

Du som tycker om väldigt exklusiva saker bör kolla in D’Or-kollektionen. Du kommer nämligen få leta länge för att hitta ett ljus som är lika exklusivt. Precis som namnet avslöjar kommer D’Or-ljusen i äkta 24-karats guld. Ljuset är också inslaget i en vacker förpackning som gjorts för hand.

 


Här hittar du ett stort utbud av doftljus | Gardenhome

Doftljus sprider en härlig doft i ditt hem. Vi har ett stort utbud av de populäraste doftljusen. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Doftljus