Fat och brickor

Ett fat kan användas till så mycket. Det kan både vara en inredningsdetalj och ett praktiskt alternativ för servering – du bestämmer själv hur och var du använder det. Det finns många kreativa och spännande lösningar. Tidigare har det främst varit populärt med fat gjorda av trä eller keramik. Den senaste designtrenden som tog fart några år in på 2000-talet är fat gjorda av metall. Metallfaten ger en rustik känsla som faller allt fler inredningsintresserade i smaken. Den passar lika bra till minmalistiska som lantliga hem.

 

 

Fat till flytljus och andra ljus

Fat kan med fördel användas till flytljus. Flytljus är en ny trend och ett snyggt och annorlunda sätt att arrangera belysning. En plåtbricka passar ofta utmärkt som behållare till flytljus – fyll den bara med vatten och ställ den var du vill ha den så har du ett kreativt inslag i hemmiljön. En plåtbricka är också perfekt att ställa doftljus eller stora blockljus på. Vi kan erbjuda en plåtbricka av galvaniserat järn som passar utmärkt till detta. Ett sätt att skapa originella dekorationer är att ställa blockljus på plåtbrickan och sedan dekorera med blommor, frukter eller annat. Du hittar mängder av möjligheter bland annat i kategorierna Doftfria Ljus och Doftljus. Hos oss hittar du också flytljus avsedda för inomhusbruk som är lite mindre än utomhusvarianten och som du kan lägga i brickan.

 

Använd din fantasi med plåtfat

Inredning handlar mycket om kreativitet och därför är det en bra idé att köpa saker du kan använda i flera olika sammanhang. Vårt stora plåtfat har många användningsområden. De flesta väljer att använda fatet för att ställa saker på – som bord, helt enkelt. Du kan nämligen köpa till en underdel till plåtfatet. Underdelen är 60 centimeter hög vilket gör att plåtfatet kommer upp på en passande höjd vid soffsittande. På fatet kan du då ha blomdekorationer eller coffee table-böcker. Fatet gör det också enklare att servera. Du tar helt enkelt med dig fatet ut till köket och lägger på allt du vill servera. Sedan sätter du fatet på plats på underdelen och du är redo att servera dig själv eller dina gäster. Med fatet får du inte bara en snygg utan även en mycket praktisk inredningsdetalj. Plåtfatet fungerar också perfekt som fågelbad. Fatets djup gör att det blir lätt för fåglarna att nå botten och därför lätt för dem att bada.

 

Vi erbjuder också en plåtfatsmodell med rill. Designen är intressant och även detta plåtfat har ett flertal användningsområden. Du kan använda det som fågelbad i trädgården eller ställa det inomhus för att ställa ljus på, servera med eller ha som skydd under vedkorgen.

 

Zinkbricka med handtag av hampa

Servera enkelt och med stil genom att använda en passande bricka gjord av zink. Den är enkel att servera med tack vare rephandtagen den utrustats med. Handtagen är gjorda av hampa som utgör ett oerhört slitstarkt material vilket dessutom är bekvämt att hålla i. Zinkbrickan följer också inredningstrenden med rustika material och metaller och passar alltså bra i det trendiga hemmet. Brickan är 49 x 34 cm och med en höjd på 4 cm. Det gör att du enkelt rymmer kvällsfikat eller fredagsmyset på den. Tack vare att zinkbrickan har en kant håller du enkelt sakerna kvar på brickan och slipper tänka på att balansera den.

 

Zinkbrickan passar inte bara att använda till servering. Eftersom att den är så snygg går den också utmärkt att sätta dekorationer i.

 

 


Vi har ett stort utbud av fat och brickor | Gardenhome

Vi säljer vackra fat och brickor i zink och plåt för alla tillfällen. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser! Besök oss idag!

Fat & Brickor