Gör det bekvämt med Filtar & Plädar

Det är något speciellt med filtar och plädar. Det handlar inte bara om att kunna värma sig utan det är något extra skönt med att krypa ner under och härlig filt eller pläd. Sverige är dessutom ett kallt land vilket gör att filtar och plädar passar oss perfekt oavsett årstid. De går att använda hemma i soffan och vid utflykter. Det finns många olika material att välja mellan som var och en har sina unika egenskaper. De utgör en viktig del av inredningen och kommer därför i många olika färger och mönster. Filtar, plädar och kuddar är delar av en funktionell design. De är snygga där de ligger i soffan men är också praktiskt användbara.

 

Vi på Gardenhome har ett stort utbud av plädar och filtar från märket Klippan som har anor tillbaka till 1800-talet. Du lita på att de vet hur man tillverkar filtar av högsta kvalitet. Om du bryr dig om djur så är Klippan det givna valet.  De ser till att djuren har det bra samtidigt som de undviker grymma metoder – däribland mulesing – som används världen över men som är helt förbjudet i Klippans produktion.

 

Använd filtar året om

 

Det som gör filtar så bra är att de går att använda året om. Klimatet i Sverige gör att filtar och plädar passar bra också under sommarhalvåret. Under sommaren tycker många om att sitta vid en brasa utomhus och samtala. Svenskar har alltid haft ett intresse för uterum eftersom det är varmt och skönt samtidigt som du  känner närhet till trädgården och naturen. Med en skön filt kan du börja använda uterummet tidigare på våren och även längre in på hösten. Trots att det är sommar så vill du inte frysa. Då kan du värma dig med en filt. Filten är ett mer praktiskt – och mysigt – alternativ till att klä på sig extra lager av kläder. 

 

Vackra ullfiltar

 

Hos oss på Gardenhome  kan du välja ur ett brett sortiment av ullfiltar. Våra filtar av ull är populära eftersom att de är mjuka och värmer bra. Ullfilt Får är en variant från Klippan som är gjord av 80% ull och 20% bomull för den bästa känslan. Ullfilt Får har en snygg design prydd av får, den modellen är 130x180cm stor. Det finns även likadana modeller men med andra motiv. Välj mellan motiv av katter, hjärtan och älgar. Klippans ullfiltar tillverkas idag som de gjorde för 130 år sedan. En nogrann process där de vävs, filtas och ruggas.

 

Lapptäcke

 

Lapptäckena är klassiker och inger en tidlös känsla i ditt hem. De passar bra som filt i tv-soffan men kan också användas som ett vackert överkast för din säng. Vi har ett snyggt lapptäcke som heter Mette. Lapptäcket är skapat för att passa större enkelsängar med måtten 180x260cm. Mette har en unik ljusblå färg med quiltade mönster på. Lapptäcket är skönt att lägga sig på och är perfekt för dig som tycker om att ta en tupplur ovanpå eller under överkastet. Lapptäcket passar perfekt till klassisk ljus, skandinavisk design men kan också bli en fin kontrast i ditt mörkt rum.

 

Fina kuddar

 

Du har ett stort urval av kuddfodral att välja mellan. Det är ett bra alternativ för dig som vill förnya din inredning med smakfulla detaljer. Kuddfodralet Greta är fint med sitt ljusgröna och vita mönster. Det passar väldigt bra ihop med de flesta typer av stilar. Testa att kombinera det med ett mörkt fårskinn för att skapa vackra kontraster mellan färgerna.  

 

ullfiltar och ullplädar från klippans – ett miljö och djurvänligt alternativ


Vackra filtar, plädar, kuddar och fårskinn | Gardenhome

Vi säljer filtar, plädar, kuddar och fårskinn som höjer mysfaktorn i ditt hem. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser! Besök oss idag!

Filtar, plädar, kuddar & fårskinn