Garden Girl trädgårdskläder

Här hittar du allt du behöver av pratkiska arbetskläder till trädgården. Byxor, hängselbyxor, handskar, jackor, klänningar, och barnkläder med många fickor för små trädgårdsverktyg.

Måttabell

Vi rekommenderar att du beställer din vanliga storlek. Om du ligger på gränsen mellan två storlekar bör du välja den mindre storleken. Tabellen hittar du här

Om Garden Girl

Garden Girl är ett svenskt klädmärke vars mål är att skapa och sälja snygga och praktiska trädgårdskläder riktade mot kvinnor. Skaparen Petra Maison såg behovet av kvinnliga arbetskläder när hon märkte att dagens utbud inte tar hänsyn till att män och kvinnor ser olika ut. När man går ut i trädgården för att påta i rabatterna vill man känna sig bekväm.

Kläderna ska sitta bra, inte skava och ska ha rymliga fickor för verktyg. Därför är Gardengirls hängsle- och midjebyxor lite rymligare för sina storlekar. Det för med sig att du kan använda ”vanliga” plagg under. Den unika konstruktionen med en stretch-kil tillåter även perfekt passform för olika personer inom samma storlek. Många kvinnor med lika längd men med olika stuss-, höft- och midjemått kan använda samma storlek med överlägsen komfort.

Kläderna är sydda i stretchmaterial vilket tillåter rörelser och olika kroppsformer mycket bättre. Materialet är bomull som andas och är sköna mot kroppen. Utseendemässigt har Garden Girl hämtat inspiration från naturen med jordbrunt och vackra blomtryck.

Byxor – Vi har både hängselbyxor och midjebyxor. De är sydda utefter de kvinnliga formerna och har flertal fickor för alla dina trädgårdsverktyg. Bensluten är reglerbara. Knäfickorna är förstärkta och det finns även utrymme för att lägga in knäskydd.

Tröjor – Våra tröjor är i bekväm bomullstrikå. De finns både som lång­ och kortärmade. Med detaljsömmar, knappar och tumhål är det ett skönt plagg att bära i trädgården och i hemmet. Stretchigt material för att passa alla.

Barnkläder – Garden Girl erbjuder också barnkläder, slitstarka trädgårdsplagg för barnen så de kan hjälpa till. Byxorna har förstärkta knän och ett flertal fickor. Finns i storlekarna 86­-128. Vi har även en trädgårdsklänning i härligt rosa med många fina detaljer. 

Handskar – Dessa handskar passar bra till att gräva i jorden men även till arbeten som kräver lite fingertoppskänsla. Vi har handskar med låga och höga skaft, i tålig PU och spandex. Alla har rundade rundade fingertoppar för extra komfort och finns i storlekarna S­-XXL.

 


Garden Girl trädgårdskläder till bra pris – Gardenhome

Här hittar ni vårt favoritmärke Garden Girl med trädgårdskläder av svensk design och snygga accessoarer för kvinnor. Även barnstorlekar. Välkomna!