Glas och porslin

Glas och porslin utgör en viktig del av din design och inredning. Det finns också många spännande varor att välja mellan som kan lysa dina upp din vardag. När du bjuder hem vänner och familj på middag kommer din nya servis bli en uppskattat detalj under kvällen. 

Unika tallrikar
Vi på Gardenhome är stolta över att erbjuda tallrikar från Ib-Laursens serie Mynte. Ur den här serien har du två färger att välja mellan – rosa och vit. Den rosa färgen är nedtonad vilket gör att tallriken sticker ut på ett smakfullt sätt. Designen på tallrikarna är unik med vackra veckade kanter. Mynte-serien är känd för att vara en av tv-kocken Leilas absoluta favoriter. Det är inte konstigt då alla produkterna är väldigt praktiska och går att använda i ugnen. Det är något som är sällsynt för tallrikar. På så sätt kan du göra din matlagning enklare samtidigt som du slipper den extra disken som tillkommer då man vill värma mat.

På de här tallrikarna kan du förvara mat i frysen, värma mat i mikrovågsugnen och de tål maskindisk. Det är tack vare att tallrikarna är gjorda av stengods som gör de så funktionella. 

Om du tycker om färgerna vi erbjuder just nu rekommenderar vi dig att passa på. En ny kollektion tillkommer varje säsong med unika färger och mönster. 

Om du vill testa laga mat på ett nytt sätt kan vi tipsa om hur man tillagar en omelett i en mugg från Mynte. Du kläcker ägget i muggen. Krydda efter smak och lägg i eventuella ingredienser du vill fylla din omelett med. Stoppa in muggen i ugnen tills omeletten har önskad konsistens. En kort tid senare har du en god omelett till frukost, lunch eller middag. Och du, glöm inte bort att du bara behöver lägga muggen i diskmaskinen efter du är klar.

Förvara med stil
Har du upplevt att det lätt blir stökigt eller kladdigt i ditt skafferi då förpackningarna inte vill hålla tätt? Vi har lösningen för dig. Här  hittar du många smarta och framför allt snygga förvaringslösningar. Om design är något som intresserar dig så tycker du säkert att det är kul att förvara dina livsmedel på ett stilfullt sätt. Kilner kakburk är en stor glasburk som kan användas till så mycket mer än att förvara havregryn i. Den passar utmärkt till att förvara ris, pasta, mjöl, flingor samt kakor och bullar. Men det är framförallt designen som är det unika. Föreställ dig kakburken du kunde se hemma hos mormor och morfar. Vår kakburk har en praktisk öppning som du enkelt kan få in din hand i.

Vi vill även tipsa om våra olika flaskor och tillbringare. Att servera vatten kan tyckas vara en sak man inte kan göra mycket roligare. Testa att göra det på vårt sätt. Servera vatten ur en flaska som har en gammaldags stil, klädd med texten Aqua och tillkommer med en patentkork på toppen. Minns du de gamla glasflaskorna som mjölk levererades i för länge sedan? Unik, trevlig, och lite roligare.

 

 


Vi har glas och porslin för alla tillfällen | Gardenhome

Hos oss hittar du ett stort utbud av vackra glas och ljuvligt porslin. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser! Besök oss idag!

Glas & porslin