Odla i växthus mot vägg

Ett väggväxthus är ett bra val för den som vill hålla växthuset frostfritt. Husväggen tar upp solvärme under dagen och avger den till växthuset under natten. Om det är praktiskt möjligt kan ett väggväxthus med fördel monteras framför ett källarfönster. Genom att öppna fönstret på glänt kan man utnyttja den billigare värmen från huset till att hålla växthus mot vägg frostfritt.

Ida är mindre väggväxthus som är ideala för hobbyodlaren med begränsad yta att odla på. De olika modellerna är designade för balkonger och mindre trädgårdar. De är perfekta för odling av kryddor, tomater och frön. Ida har takränna, lättgående skjutdörr, hög totalhöjd och ger stor odlingsyta i förhållande till den plats det behöver. Varje kvadratmeter kan nyttjas för odling tack vare den höga sido- och takhöjden. 

Ida 5200 ger dig möjlighet att välja om du vill ha en enkel skjutdörr placerad i var gavel eller en dubbel skjutdörr på framsidan. Ida 5200 levereras med skivor av 6 mm polykarbonat i taket och 3 mm glas runt om växthuset. Även växthus mot vägg kan rymma lite möbler och bli ett mysigt uterum för fikabjudningar och annat. 


Väggväxthus – vi har ditt växthus mot vägg | Gardenhome

Hitta ditt väggväxthus hos oss. Att ha växthus mot vägg är det ideala för hobbyodlaren. Väggväxthusen är designade för balkonger och små trädgårdar.