Fröer online

Det mesta som växer i våra trädgårdar börjar med ett frö. Detta lilla frö innehåller information om vad det skall växa upp till, hur rötter, blomknoppar, blommor och nya frön bildas. Plantan vet hur den skall ta upp näring ur jorden, vatten och hur den med hjälp av solen och koldioxid skall utföra fotosyntesen. Fröet tål att lagras, transporteras och utsättas för kyla och mörker.

Visar 1–50 av 258 resultat


Fler produkter

Att dra upp sina plantor från frön är fascinerande och ger stor tillfredsställelse när man lyckas. Vi på Gardenhome har valt att arbeta med stora etablerade fröföretag med verksamhet sedan länge i Norden. Alla fröer är framtagna för att passa vårt nordiska klimat och de har utmärkta anvisningar om hur man bör så och plantera sina växter så att du skall lyckas med din trädgård.

Sortimentet är stort, så att du kan hitta en sort som du trivs med, och som trivs i din trädgård. Här finns allt från enkla sorter som lämpar sig utmärkt för barn då man nästan inte kan misslyckas med dem så länge man vattnar. I andra änden finns en del lite svårare växter som är en utmaning även för mycket vana trädgårdsmästare. De kommer att imponera storligen på grannar, vänner och bekanta när de ser vad du har.

Vi har blommor i sortimentet, såväl ettåriga som perenner. Naturligtvis har vi ett stort sortiment av frukt och grönsaker, samt även utmärkta frön för att odla groddar hemma i köket under vinterhalvåret. Likaså finns kryddor som med hjälp av en växtlampa på vintern kan ge dig färska kryddor varje dag, året om. Gräsfrö för att bättra på gräsmattan och frö till ängsblommor hittar du också här.