Blomfröer

Perenner och fleråriga blommor blir i allmänhet högre och kraftigare än de ettåriga. Blomningen varierar från ganska sporadisk till intensiv. De som inte blommar så praktfullt blir allt mindre förekommande i våra trädgårdar, om de inte har andra värdefulla egenskaper som att t.ex. vara häckbildande. Välj ettåriga blommor när ni vill kunna förnya rabatten eller uteplatsen varje år med nya kreationer i färger och oändliga kombinationer av blomval. De ettåriga blommorna är perfekt när man vill prova sig fram eller vara lite ombytlig varje ny säsong. Vi har ett stort utbud av blomfrön för ettåriga blommor så det ska vara lätt att hitta det man söker.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


Fler produkter  

Blomfrön till ettåriga och fleråriga blommor

Fleråriga blommor men även perenner är för den som vill planera långsiktigt och bygga upp en grund för en stabil trädgård att njuta av i många år. Kombinera de fleråriga blommorna efter tycke och smak. Tänk även på att de kan blomma på olika tider under en säsong och då finns det möjlighet att planera en trädgård som blommar hela säsongen fast på olika platser i trädgårdsrummet. Kombinera smart efter blomningstid och det kommer se praktfullt ut från för- till sensommar.

Blomfrön som ger upphov till blommor som är ettåriga, det vill säga man hinner så dem och se plantan växa upp och blomma under en säsong. Generellt sett är ettåriga blommor låga och har en intensiv blomning i förhållande till sin storlek. De passar bra både i rabatten och i stora krukor utomhus. Ettåriga blommor i krukor kan göra underverk med en tråkig entré, det finns nog nästan ingen begränsning för hur mycket blommor som kan pryda en farstukvist.