Grönsaksfrö

För inte så många år sedan fick vi i Sverige djupfrysta och konserverade grönsaker i livsmedelsbutikerna. Med ens blev det omodernt och otidsenligt att äta något man odlat själv. Allt skulle vara lika stort, i exakt samma färg och konsumenterna älskade det. Men tiderna förändras, och idag imponerar det inte på någon att servera konserverade grönsaker till middagen. Däremot är grönsaker man odlat själv något som får middagsgästerna att låta sig imponeras storligen.

Visar 1–50 av 180 resultat


Fler produkter

Frö till grönsaker

Det är inte så svårt att odla själv. Några fräscha kryddväxter i köket klarar så gott som alla av att ha. En vanlig balkong kan rymma en hel del odlade grönsaker, och har man en egen trädgård är det nästan obegränsade möjligheter att bli självförsörjande på frukt och grönt.

Vi har ett brett utbud av fröer till många olika grönsaker, och inte sällan också många olika varianter av t.ex. morötter eller tomater. Här finns enkla sorter för nybörjaren och lite svårare sorter som kräver lite mer av den som odlar. Här finns växter både för dem som bor norrut i vårt land, och för dem som bor i de södra delarna. Vi har tydligt berättat vid varje produkt hur du bör så och sköta dina växter fram till skörden, vilken jord de behöver, om de vill ha sol eller lite halvskuggigt och annan information som gör det lätt för dig att välja. Denna information finns också tryckt på påsarna.