Kökshanddukar och Disktrasor från Ekelunds

Det finns ingen anledning att prioritera dina kökshanddukar och disktrasor lägre än övrig inredning.  Tvärtom kan en vacker kökshandduk vara den avgöra detaljen för att skapa ett komplett kök. Kökshanddukar är en vacker touch på din köksdesign då det finns många vackra mönster och färgkombinationer att välja. Kökshanddukar och disktrasor fyller däremot andra viktiga funktioner. De är ju något du behöver använda dagligen och därför är funktionaliteten avgörande. När du köper en kökshandduk eller disktrasa är det viktigt att den klarar av att göra jobbet. Uppgiften är trots allt att hålla rent och snyggt i köket.

 

 

Det finns också hygieniska aspekter som är viktiga att ta hänsyn till. Därför ska de tvättas så de inte fylls med bakterier som finns i köket. Kökshygienen är något många fuskar med, men med våra trasor blir bakterierna ett minne blott. Våra produkter är funktionella – och stilrena, vilket gör dem till det perfekta inslaget i ditt hem.

 

Ekelunds – ett familjeföretag sedan 1692

Hos oss hittar du kökshanddukar och disktrasor från Ekelunds. Vi är övertygade om att du inte kommer bli missnöjd på den höga kvalité Eklunds produkter har. Ekelunds väveri grundades 1692 vilket ger dem en lång tradition av skapa kökstillbehör. Ekelunds är ett familjeföretag. De använder all erfarenhet och kunskap familjen tillgodosett sig genom åren för att kunna erbjuda dig disktrasor och kökshanddukar med det där lilla extra. Sett till både design och kvalité. Ekelunds diskdukar och kökshanddukar är märkta med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det betyder att de aktivt arbetar för att se till att deras produkter uppfyller de kriterier som Naturskyddsföreningen kräver. Eklunds produkter är enkla att tvätta och tål många tvättar. Det är ett bra val för naturen, och din plånbok.

 

Diskdukar från Ekelunds

Det finns en stor skillnad i kvalité beroende på vilken disktrasa man väljer. Många disktrasor du köper i matvaruaffären skiljer sig från Eklunds disktrasor. Hos oss hittar du diskdukar från Ekelunds linneväveri. De kommer i en rad olika mönster, inspirerade av vad man kan tänkas ha i sitt kök. Till exempel vitlök, äppelmönster, blomsterfält och kornellbuske. Dessa diskdukar är gjorda med en speciell teknik. De vävs bomull och bambuviskos, en kombination som skapar en produkt med väldigt bra uppsugningsförmåga.

Bambu har också antibakteriella egenskaper vilket gör att du får en fräschare trasa än vanligt efter du har använt den. Bambun dödar cirka 75% av bakteriefloran inom ett dygn vilket gör att diskdukarna från Ekelunds är ett hygienskt alternativ. Då försvinner även den illaluktande doft som sätter sig på disktrasor efter användning. Trots att diskduken är hygienisk kan det trots det vara bra med rengöring. Med Ekelunds diskdukar kan du göra det enkelt. Du kan antingen koka duken eller lägga in den i tvättmaskinen. Då blir du säker på att den blir helt ren och så gott som ny. Diskdukens uppsugningsförmåga blir till och med bättre efter att ha tvättat den en gång. Du kan även tvätta din diskduk i antingen diskmaskinen eller mikrovågsugnen. Väljer du det sistnämnda vill vi påminna dig om att blöta duken innan du stoppar in den.

 

Kökshanddukar

Vi på Gardenhome är stolta över vårt utbud av Eklunds. Här kan du köpa fina kökshanddukar ur deras kollektion. De håller absolut högsta kvalité. Likt diskdukarna är även kökshanddukarna vävda i bomull och bambu. Bambun i kökshandduken ser till att bakterier inte fäster sig lika enkelt i trasan. Du kan vara säker på att den är ren efter du har tvättat den.Välj mellan ett stort utbud av mönster och färger för att hitta en diskhandduk som designmässigt passar till ditt köks inredning.


Ett stort utbud av kökshanddukar och disktrasor | Gardenhome

Vi har många olika typer av kökshanddukar och disktrasor. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser! Besök oss idag!

Kökshanddukar & disktrasor