Smart förvaring

Med hjälp av smart förvaring så kan du ge ditt hem ett rejält lyft. Förvaring är ett luddigt uttryck som kan innefatta det mesta. Det finns alltid spännande sätt att förvara något på. Något som är populärt i inredningskretsar nu är att återgå till det gamla samtidigt som du  mixar det med nytt. Du tycker säkert att det är dags för en förnyelse när det kommer till förvaring.

Korgar
Korgar är ett utmärkt sätt att förvara saker med stil. Vi på Gardenhome erbjuder ett stort utbud av korgar. Lökkorgen är en mindre korgmodell som passar till att ha många olika saker i. Du kan låta den stå i köket, hallen eller i vardagsrummet. En vacker korg kan vara väldigt fin att visa upp. Förvara din hemodlade lök i korgen för att ge den en stilistisk prägel. Korgen är handgjord och inger en autentisk känsla. Lökkorgen har en höjd och längd på 33 cm och en bredd på  26 cm.

En annan korg vi erbjuder är vår potatiskorg. Den är med sin höjd på 43 cm aningen större än lökkorgen vilket gör att den passar perfekt för lite större råvaror. Det går självklart bra att förvara annat i den. Till både lök- och potatiskorgen finns det ett lock så att dina råvaror klarar sig längre.

En fin blomma åt en fin korg
Inred ditt hem med blommor. Vare sig du gillar att odla dina blommor själv eller att enbart köpa dem lämnar vi dig inte missnöjd med våra korgar. Med vår korg ramar du in dina blommor på ett snyggt och gammaldags sätt som för tankarna till en klassisk trädgård på Österlen. Du kan använda korgen både inomhus och utomhus beroende på vad du har för preferenser. Vi har även en korg som är specialutformad för att använda till blommor och örter. Blomsterkorgen har ett lägre djup än potatis- och lökkorgen vilket gör att dina blommor tydligt sticker fram och pryder ditt hem.

För dig som gillar att odla och har ett grönsaksland är vår blomsterkorg perfekt. Den kan du bl.a. använda för att plocka sallad, tomater och lök.


Förvaring och korgar – vi har ett stort utbud | Gardenhome

Om du söker vackra korgar och praktisk förvaring så har du kommit rätt. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Korgar & förvaring