Odla med spännande Krukor

Om du tycker om att odla så är vi övertygade om att du tycker att det är lika roligt att ha vackra krukor för dina växter. Du har många valmöjligheter och kan välja mellan olika storlekar, material och färger för att hitta rätt. Du har kanske funderat på att börja odla men inte riktigt kommit igång. Det är inte alls särskilt svårt och du kommer snabbt att bli riktigt bra på det. Har du en balkong eller ett fönster har du oändliga möjligheter om vad du kan odla. Föredrar du blommor, kryddor, sallad eller grönsaker? Det är ditt val. Det behöver inte handla om ett stort grönsaksland. Ibland är lite bättre. En annan anledning att du inte börjat ännu är att du tror att det är väldigt tidskrävande. En del reser mycket och är därför rädda att deras växter ska torka ut. Det är inga anledningar till att du inte ska odla något överhuvudtaget.

 

Det finns mycket spännande du kan odla i en kruka och det finns självbevattningsalternativ du kan använda dig av. Varför inte odla din alldeles egna chili på balkongen? Att odla egen chili, tomat, använda sina egna kryddor i sin matlagning unik känsla.

 

Vill du göra livet lite enklare? Testa vår självbevattnare!

Vill du göra din odling ännu enklare för dig? Vi erbjuder många olika självbevattnare. Då är det inget problem om du reser bort – självbevattnaren sköter sig själv och du behöver inte oroa dig för att dina växter ska torka ut. Självbevattnare är bra för dig som tycker om att odla i krukor men också för dig som har många blommor hemma. Den är med andra ord väldigt användbar för dig som odlar på hobbynivå.

Den är billig då självbevattnaren sätts fast på en pet-flaska. Det gör att du också kan köpa flera stycken till ett billigt pris. Du fyller enkelt upp pet-flaskan med vatten och sätter sedan på självbevattningskorken. Efter det trycker du ned flaskan i jorden med korken först. Om du har en stor och törstig växt kan du använda dig av en 1,5l-petflaska som också passar till självbevattnaren.

 

Vi älskar krukor – och design

En funktionell kruka är en bra kruka. Men krukor kan bidra med så mycket mer än så. Du kan använda dig av vårt sortiment för att hitta en kruka som också kan bidra till att du får ett vackrare hem. Många köper krukblommor just för att de är vackra och gör att rummet känns mer levande. Då är det synd att inte också köpa fina krukor att sätta blommorna i. Växter lever bara under en viss period,  men din kruka kommer stanna kvar under en väldigt lång period. Med andra ord är en kruka en bra investering eftersom att den håller under en väldigt lång tid.

Kew Gardens som säljer många olika produkter är mest kända för sina vackra krukor i olika smakfulla färger. På sidan kan du hitta en stor uppsättning av Kew Gardens-krukor sett till såväl form som färg. Kew Gardens Low Planter är en kruka avsedd för växter som inte växer sig allt för höga och passar de flesta krukväxter som du kan tänkas ha. Du har också tre storlekar att välja mellan. Vår lägsta kruka har en höjd på 13 cm, följt av en mellankruka på 16 cm och den största som mäter 20 cm i höjden. Du kan välja mellan färgerna powder pink, duck egg blue, chartwell green, och ivory. Färgerna är tillräckligt tydliga för att sticka ut samtidigt som deras matta touch ger ett stilistiskt intryck.

Alla Kew Gardens krukor är handgjorda i keramik. Det gör att ingen kruka är den andra lik. De har fått krukorna att se gamla ut genom att glasera utsidan och även krackelera den. Krukorna känns robusta och ordentliga och har även en extra tjock kant upptill. Krukorna har också Kew Gardens berömda sigill på som gör krukan ännu snyggare.

 


Krukor – vi har ett stort utbud av blomkrukor | Gardenhome

Vi har många olika typer av krukor, besök oss idag och hitta den perfekta blomkrukan. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Krukor och blomkrukor