Levande ljus

Inget kan skapa stämning som levande ljus. I den här kategorin finner du alla våra stearinljus i en mängd olika utformningar och färger. Levande ljus bjuder in till mysiga hemmakvällar i sällskap av nära och kära eller av en spännande bok. Det bästa med stearinljus är att du för en väldigt billig peng kan göra en stor skillnad i ditt hem. De passar också bra in i många olika sammanhang oavsett om det handlar om en spelkväll, en fin middagsbjudning eller bara lite slappande framför tv-soffan. Här hos oss på Gardenhome hittar du enkelt ljus som passar varje tillfälle, vare sig det rör sig om luciafirande eller fredagsmys.

 

Flytljus

Flytljuset är ett bra exempel på ett ljus med en särskild profil. Ljuset flyter nämligen vilket gör att du kan använda din kreativitet för att hitta den perfekta användningen för det. Hos oss hittar du ett flytljus anpassat för utomhusbruk. Det har en extra stark veke som gör att lågan håller bättre. Själva ljuset är det uteslutande gjort i paraffin känt för sina passande egenskaper för just ljus. Brinntiden är 10 timmar och det bästa är om du tar in ljuset efter att du använt det färdigt, då håller det bättre och blir lättare att tända nästa gång du vill använda det. Var du vill sätta ditt flytljus är helt upp till dig. Du kan köpa en kruka av något slag såväl som en trätunna. Då får du en härlig rustik känsla och skenet från lågan lyser upp på ett väldigt speciellt sätt. Har du en damm kan du också placera flytljus i denna – vad passar bättre en midsommarnatt?

 

Det finns också flytljus avsedda för inomhusbruk. De gör sig väldigt bra i många sammanhang och kan vara ett lite mer spännande alternativ till de vanliga stearinljusen. Du kan köpa flytljusen avsedda för inomhusanvändning i 25-pack.

 

Värmeljus

Värmeljus ger dig inte bara ett mysigt sken utan kan också värma upp rummet de används i. Värmeljusen köper du med fördel i storpack eftersom du alltid vill ha dem till hands. Vi erbjuder bland annat värmeljus i plastkopp. Plastkoppen skiljer sig från metallkoppen och gör att ljusskenet blir klarare och tydligare. På sidan kan du hitta värmeljus i plastkopp tillverkade i Sverige. Då gör du den svenska ekonomin en tjänst samtidigt som det är bättre för miljön tack vare minskade transportsträckor – och därmed minskade utsläpp. Värmeljusen i plastkopp kommer i 20- och 50-pack. Du kan också välja mellan röd och vit färg på ljusen – de röda kommer väl till pass i juletider. Om du föredrar de mer klassiska värmeljusen med metallkopp till din inredning kan du också hitta det du söker här. Det finns nämligen ett 24-pack där varje ljus har en ungefärlig brinntid på 8,5 timmar.

 

Bark – modellen för dig med smak för spännande design

Bark är en ljusmodell med en annorlunda design. Bark är med sina 15 centimeter i både diameter och höjd ett stort ljus som räcker länge. Den totala brinntiden är nämligen hela 85 timmar, något inte många andra ljus kommer i närheten av. Det som gör Bark speciellt är att ljuset är täckt med bark. Det gör att ljuset har en väldigt särskild stil som verkligen på ett positivt sätt kan addera till din inredning.  Om du tycker om annorlunda inredning kan det vara ett ljus som verkligen faller dig i smaken. Innanför barken finns det en metallhållare som gör att ljuset håller formen bra. Något annat som gör designen speciell med Bark är att ljuset har tre vekar vilket ger ett starkare och mer omfattande ljussken. Det gör också att brinntiden på 85 timmar blir än mer imponerande.

 Här kan du läsa mer fakta om ljus och skötselråd för ljus


Ljus – ett stort utbud av blockljus och led ljus | Gardenhome

Ett ljus höjer stämningen i hemmet. Vi har ett stort utbud av de populära blockljusen med ledbelysning. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Levande ljus