Ljuslyktor 

Lys upp i mörkret med våra lyktor!

Det finns mycket du kan göra när mörkret tränger sig på. Istället för att tänka på det negativa uppmuntrar vi dig att använda mörkret till din fördel. Med mörkret kommer många möjligheter för dig att göra det mysigt. För dig som är intresserad av design och inredning kan mörkret utmana dig – men framförallt inspirera dig. Genom att lysa upp kan du istället vända mörkret till din fördel. Du har många bra alternativ att välja mellan för att göra det. Om du har förvandlat din trädgård till en trivsam oas är vi övertygade om att du vill visa upp den även under vinterhalvåret. Då gäller det att med rätt belysning framhäva den omvandling din trädgård har fått.

 

Under vintertid spenderar vi många av timmarna ljuset visar sig inomhus. Därför tycker vi att man ska lysa upp sitt hem med olika lampor och lyktor. Genom dem kan du lysa upp din trädgård på ett vackert sätt.

Ljuslyktor lyser upp vackert

Vill du med effektivt skapa en gemytlig stämning rekommenderar vi att du använder sig av en ljuslykta. En ljuslykta kommer att hålla i många år och är på så sätt en riktigt god investering. Hos oss har du många ljuslyktor att välja mellan och alldeles säkert kommer du att hitta något som faller dig i smaken. 

Ljuslykta maritim

Ljuslykta maritim är precis som namnet avslöjar en ljuslykta som inspirerats av maritim design. Själva ramen är gjord i teak vilket gör att den känns levande. Teak är också ett träslag som klarar av väta väldigt bra, därför används teak ofta i båtar och deras interiör. Med din maritima ljuslykta får du känslan av att du befinner dig på en båt som lugnt gungar dig över havet. Lyktans glas är stort och klart vilket ger ett mysigt och klart ljus. För att  ytterligare förstärka den maritima känslan är upphängningsanordningen gjord av rep. Det är vackert att ha flera lyktor i samma stil och de kan placeras ut på olika sätt. Det finns tre storlekar av den maritima lyktan du kan välja mellan. Välj den som passar bäst eller köp flera och låt dem komplettera varandra. I vissa fall passar det bättre med en stor och i andra med en liten. För alla tre modeller finns handtaget som av dekorativa anledningar och är tänkta att stå på golvet. Den är också miljövänlig då teaken är gjord av återvunnet trä.

 

Ljuslyktor av metall

Inred med metall. Metallen ger en särskild känsla och kan antingen vara skinande och rostfri eller inge med en mer antik stil och upplevs då vara mer robust. I vårt utbud finner du båda typerna av lyktor. Ett tydligt exempel på den rostiga modellen är produkten Ljuslykta i rostig plåt. Den har ett traditionellt utseende och är av våra favoriter. Om du tycker om de mer patina- och rostbetonade sorterna av lyktor kan vår ljuslykta i plåt vara något för dig. En lykta som lyser i mörkret är väldigt mysigt och vi förstår varför så många väljer att inreda sitt hem och trädgård med en.

Den andra typen är Lanterna med skinnhandtag. Den är gjord i rostfritt stål och får därför en helt annan stil. Det skiljer sig mycket mellan de båda stilarna. Metallen skiner vackert och ger ett rent intryck. Just den här modellen har ett skinnhandtag som ökar den autentiska känslan av designen och får den att kännas mer levande med de snygga kontrasterna.

Det finns en ljuslykta som passar för varje hem och inredningsstil hos oss på gardnehome


Ljuslykta – vi har ett stort utbud av ljuslyktor | Gardenhome

Vi har ljuslyktor i många olika storlekar och utföranden. Besök oss idag och hitta en perkekt ljuslykta. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Ljuslyktor