Möbler för ditt hem, uterum, balkong och trädgård

Möbler för trädgården och vardagsrummet

Inred ditt hem med vackra möbler. Att började inreda sitt hem med möbler utvecklades under 1750-talet. Sedan dess har mycket hänt. Möblerna utgör tillsammans formen av ditt rum hur ditt hem uppfattas. Därför spelar det en stor roll vilka möbler du har. Att köpa möbler är en viktig investering. Till skillnad från prydnadssaker handlar det oftast om stora och rejäla varor vilket är anledningen till att möblerna är dyrare än mindre inredningsprylar. Av den anledningen är det viktigt att vara noga när du väljer möbler – se därför till att aldrig tumma på kvalitén. Det kan också vara roligt att hitta lite annorlunda möbler. Hos oss på Gardenhome har du mycket att välja på när du letar efter alternativ till traditionella möbler. 

 

Fatboy – en sittsäck deluxe

Fatboy är en sittsäck som verkligen har slagit igenom. De gamla sittsäckarna som var – och är – vanliga, speciellt bland barn och unga, ger sällan ett bra stöd att sitta bekvämt i. Med Fatboy-sittsäcken sitter du skönt. Det finns ingen som är i samma klass med den när det kommer till sittsäckar sett till både kvalitet och komfort. Fatboy är gjord av nylontyg som är oerhört starkt. Det kan ändå hända saker som gör att den går sönder. Inga problem –  den går att laga på samma sätt som vid punktering på en cykel. Det gör att Fatboy skiljer sig från de vanliga sittsäckarna som alltid tycks läcka och aldrig verkar gå att laga på ett bra sätt. Eftersom att den är rejäl och väldigt tålig passar den också utmärkt för vuxna. Den tål ordentligt med lek och gör den till ett bra och hållbart alternativ för barn. Fatboy är dessutom tillverkad av material som är miljövänligt och slittåligt. Bra för miljön, bra för dig.

Vi på Gardenhome erbjuder flera varianter av Fatboy att välja mellan. Till exempel Junior som är mindre, The Original som är större, Outdoor, Hängmatta och Cat Bag. Du kan också köpa flera stycken för att ha i olika delar av huset.

Utomhusbord och stolar

Se till att uppfylla din trädgårds fulla potential genom att ge dig själv de bästa förutsättningarna för trädgårdshäng. Hos oss hittar du ett stort urval av utomhusmöbler. Ernst Kirchsteiger har tagit fram en serie utomhusmöbler vid namn Axberg. Serien fokuserar på stilren, klassisk design. Trädgårdsbänken i kollektionen blandar gammalt med nytt och har en innovativ design. Den har inget ryggstöd utan endast ett armstöd på vardera sida om bänken. Det gör att den får en lite annorlunda stil jämfört med hur traditionella trädgårdsbänkar brukar se ut. Kolla in resten av kollektionen – där  hittar du också en trädgårdsfåtölj, ett  trädgårdsbord samt ett bord man hänger i luften.

En annan klassisk möbel är produkten Stort bord med plåtöverdrag. Designern har lyckats blanda ny och gammal designtradition på ett smakfullt sätt. Bordet är perfekt för dig som tycker om att dona på i trädgården då det  utgör ett alldeles förträffligt planteringsbord. Det passar extra bra som planteringsbord eftersom att den har en extra hylla som du kan använda för förvaring. Bordet ser gammalt och robust ut då de använder patina i konstruktionen. Produkten är tillverkad för han och har en hög kvalité. 

 

Hämta ved med stil

Om du har en kamin, vedbastu, eller av annan anledning använder dig av ved är Ernst Kirchsteigers vedhämtare något för dig. Med den praktiska varan kan du själv ställa tråget efter behov. Det är en ordentlig metallkonstruktion som rymmer den veden du behöver. Den gör det enklare att hämta ved men ser också bra ut i vardagsrummet bredvid braskaminen.


Möbler – vi har ett fint utbud av möbler online | Gardenhome

Vi har många typer av vackra möbler som smyckar och förgyller ditt hem. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Möbler online