Inredning

Dekorera på ett nytt sätt

Det finns mycket du kan göra för att få ditt hem att bli lite intressantare. Prydnader kan lämna ett stort avtryck om hur ett hem upplevs. Med prydnader får du också möjligheten att visa upp en personligare sida av dig själv. Ditt val av prydnader säger något om dig själv och om din personliga inredningsstil. Tillsammans blir detaljer till en viktig del av inredningen som påverkar hur ett ditt hem upplevs. En del sorters prydnader är också något mer än bara dekorationer och kan komma till god användning.      

 

 

Dörrmatta i gummi

Dörrmattan är ett exempel på en detalj som faktiskt gör stor skillnad. Skillnaden mellan att ha en dörrmatta och att välja att inte ha en är stor. Rätt dörrmatta stoppar smutsen från att komma in i ditt hem redan i hallen.  Hos oss finner du en dörrmatta gjord i gummi. Det är ett roligt, lite annorlunda alternativ till den traditionella dörrmattan. Dörrmattan i gummi har små hål i sig vilket gör att smutsen hamnar där istället för att släpas med in i ditt hem.

Dörrmattan har flera detaljer och dess flätmönster hjälper till att fånga upp smuts samtidigt som den är väldigt snyggt. Beroende på hur din dörr ser ut har du olika alternativ som alla passar olika bra. Dörrmattan i gummi finns både för enkel- och dubbeldörrar något som är smidigt då det kan vara lite svårare att hitta snygga dörrmattor till dubbeldörrar. I sortimentet finns det också en gummimatta som är formad till en halvcirkel. Vilken som passar bäst i ditt fall beror på din personliga smak.

 

Djur i gjutjärn

Gjutjärn är ett material som är extra omtyckt när det kommer till prydnader som hör hemma i trädgården. I vårt utbud finns det flera olika djur att välja mellan. Alla djuren är gjorda i gjutjärn vilket ger en speciell känsla när du håller i prydnaden. Gjutjärn ser också väldigt speciella ut och rostar på ett härligt sätt,  som blir perfekt då det smälter in i trädgården. Du kan exempelvis välja mellan en groda och två sorters fåglar som alla är snygga konstverk i gjutjärn. Köp också vår smarta sköldpadda som fungerar som en nyckelgömmare. I den kan du med trygghet lämna dina nycklar utan att känna osäker. Skalet går att öppna och där inne finns det plats för att placera dina nycklar. Det utrymmet vittnar om att dekoration kan uppfylla mer än vara estetiskt vacker. Undvik att lägga din nyckel under dörrmattan. Allt för många gömmer sin nyckel vilket har gjort det till ett välkänt gömställe. Med sköldpaddan kommer du göra det mycket svårare för eventuella tjuvar.

 

Inred med säkerhet i tankarna

Behöver du råd om vad man ska göra vid en brand? Det är lätt hänt att det uppstår en brand och då är man inte alltid förberedd. Olika typer av bränder kräver olika lösningar. I vissa fall är vatten till och med något som sprider elden istället för att släcka den – till exempel om du har en brinnande stekpanna fylld med olja.  En brandsläckare i huset kan vara en bra idé men de är väldigt dyra. Brandkåren har länge uppmuntrat folk att köpa brandfiltar. Det är en filt du lägger över elden om det börjar brinna. Det kan vara något som räddar ditt hus när det väl börjar brinna. Det gäller ju att släcka elden så fort som möjligt innan den hunnit växa sig för stor. Materialet kan inte börja brinna utan används istället för att släcka eldar. Hos oss finns det en brandfilt med snygg design. Brandfilten förvaras i ett snyggt svartvitt fodral som på ett bra sätt bidrar till din inredning. Det är ett snyggt sätt att inreda med fokus med säkerhet i tankarna.

 

 


Heminredning när den är som allra bäst! | Gardenhome

Vi har ett stort utbud av heminredning. Hitta unika inredningsdetaljer som gör ditt hem vackert. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!

Heminredning