Grillgaller rostfritt stål ankare 47cm

1125 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Grillgaller i rostfritt stål med ankare 47cm

Sommaren hör grillning till, och många mål mat har sin grund från grillen.

Vi har hittat ett grillgaller som gör att din grill se häftig ut, samtidigt som den ger dig bäst grillresultat. Chansen är dessutom stor att det kommer hålla en hel livstid. Det passar lika bra oavsett om det är en långsam BBQ eller en mer intensiv grillning över glöd som du vill göra.

Det här grillgallret är tillverkat i rostfritt stål (18/8). Det är 4mm tjockt och det fördelar därför värmen mycket bättre än traditionella grillgaller (som i princip inte fördelar värmen alls). Det väger c:a 2kg.

Det passar alla klotgrillar i den vanliga storleken 47cm som säljs av t.ex. Weber, Landmann och många andra. Själva grillgallret är 45cm i diameter.

Grillgallret är formgivet i Sverige, av företaget Mabrigo, och tillverkas också i Sverige nära vårt laget utanför Örnsköldsvik. En helt svensk produkt med andra ord, producerad med svenska (arbets)miljölagar.

Före grillningen kan man smörja gallret med lite matolja för att hindra maten från att bränna fast.
Efter grillning rengöres gallret lättast med en fuktig trasa och lite diskmedel. Torka torrt efter rengöringen. Undvik medel med slipande effekt eller stålull som med tiden kommer att orsaka repor.

 

BBQ Pro