Guldkannan

695 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Guldkannan Towa – gör din egen växtnäring – guldvatten

Guldkannan Towa är en kombinerad potta/nattkärl och vattenkanna för enkel, naturlig och snabbverkande gödning av växter utomhus, gräsmattor etc. Urin har ett högt kväveinehåll och är perfekt att blanda ut med vatten för att få en bra växtnäring. Det är näring som använts sedan urminnes tider, och det har ungefär samma sammansättning som flytande krukväxtnäring. Dock bör man tänka på att om du äter mediciner så kan dessa gå ut i urinen och då kanske du inte ska vattna växter du ska äta med “guldvattnet”

Guldkannan Towa har en ergonomisk utformning som gör kannan lätt att bära och använda. Den är hygienisk och bekväm att sitta på. Den håller garanterat tätt för att inte dålig lukt ska uppstå, och för att näringsinnehållet ska bli kvar. Med Guldkannan Towa är det lätt att göra sitt eget guldvatten!

Rymmer ca 10 liter, och håller för 150 kg belastning

Towas mått (utan pip och handtag):
Höjd 26 cm, Längd 32 cm, Bredd 22 cm

Guldkannan Towa är en svensk idé och ett svenskt patent. Såklart även svensk tillverkning i återanvändbar och hållbar plast, Polypropylen (PP), helt utan ämnen som betraktas som farliga för hälsa och miljö.

Bruksanvisning

  1. Placera Towa på plant underlag och vik undan handtaget.
  2. Sätt dej tillrätta.
  3. Kissa.
  4. Blanda ca en del Urin med tio delar vatten.
  5. Sprid blandningen på allt du vill ska växa.

Gödslingstabell

Läs mer om guldkannan i vår blogg!