Kruka long tom Powder Pink

395 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Kew Gardens Kruka Long Tom

Underbar kruka från Kew Gardens i England. Kew Gardens krukorna är handgjorda i keramik och därför är varje kruka helt individuell och kan variera i färgnyans, krackelering och utseende. Varje kruka är glaserad  på utsidan och krackelerad och ser därmed gammalt patinerad ut. Kew Gardens Krukorna finns i flera olika färger, och storlekar. Krukorna pryds av Kew Gardens berömda sigill, och de är mycket rejäla och har en tjock kant. Kew krukorna står stadigt och är mycket hållbara och rustika.

Krukrona är tänka att användas inomhus och i växthus och vinterträdgårdar. Kan såklart även stå utomhus på sommaren, men bör tas in på vintern då de inte klarar minusgrader utan kan frysa sönder. Krukorna har inte hål i botten för avrinnning utan är helt täta. Dock kan keramik som ni vet andas och är krukan för blöt kan underlaget den står på bli lite fuktigt

Krukorna i serien Long Tom är perfekta till amaryllisat och hyacinter beroende på storlek. Även afrikas blå lilja är en blomma som passar fint i den stora modellen.

 

Storlekar:

Liten Kuka : Höjd 16 cm, diameter 14 cm

Mellan Kruka: Höjd 21 cm, diameter 19 cm

Stor kruka: Höjd 25 cm, diameter 22 cm

Kew Gardens