Ogräsgaffel Sophie Conran

298 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Burgon & Ball Ogräsgaffel Sophie Conran

Den här snygga ogräsgaffeln är tillverkad i härdat och tempererat rostfritt stål med ett bekvämt, rundat handtag av vaxat FSC-märkt bokträ. Den är trekantig med tre spetsiga uddar och perfekt för att få upp det mesta av ogräsets rotsystem. Ta ordentligt tag om ogräset och stick ner gaffeln i rotsystemet. Vrid sedan på ogräsgaffeln samtidigt som du drar i ogräset så får du upp det mesta av rötterna. Dessutom kommer den i en riktigt snygg presentask och kan vara en fin gåva till den odlingsintresserade.

Mått: längd 25,5 cm, bredd 3 cm

Vikt: 0,16 kg

Material: rostfritt stål, mässing, FSC* bokträ

Denna ogräsgaffel från Burgon & Ball kommer från deras designserie ”Sophie Conran for Burgon & Ball” Hela serien är speciellt framtagen och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små handtag som är gjorda att passa en kvinnas hand, och man har tänkt på att de ska vara ergnomiska, så handtagen känns sköna att hålla i och jobba med. De är snygga, och gjorda av rustika kvalitetsmaterial. Produkterna är designade av den kända kocken och designern Sophie Conran (därav seriens namn), och serien är exklusivt gjord för Burgon & Ball. Redskapsserien Sophie Conran for Burgon & Ball Garden har vunnit Silver Award for ”Best Garden Product” in the House Beautiful Awards 2011.

*FSC-certifierat trä i skaftet. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. 

Burgon&Ball