Planteringsbord grått

1895 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Planteringsbord för växthus och trädgård

 

Ett planteringsbord är helt enkelt perfekt att ha när du ska så, eller när du ska skola om plantor. Det ger dig en bra arbetshöjd, och gör omskolningen till en fröjd. Hos Gardenhome kan du nu köpa ett mycket praktiskt och samtidigt oerhört vackert planteringsbord i vitmålat trä. Tillverkat för att slitas med användning för att snabbt få en vacker patina, och se ut som ett riktigt vackert gammalt bruksföremål.

Planteringsbordet har en löstagbar/urtagbar planteringsho i zink. Tack vare att den går att ta ut, är planteringsbordet mycket praktiskt att ställa och använda inuti växthuset, eftersom du enkelt bara lyfter ur hon och slänger jorden på komposten. Även garaget eller källaren är en plats man kan tänka sig att använda detta praktiska planteringsbord.

Hyllan under planteringsbordet är stor och rejäl och där kan du förvara jord, krukor eller annat som hjälper dig vid planterandet. Den går att ta lös, men rekomenderas att ha kvar för att bordet ska stå riktigt stadigt.

Planteringsbordet kommer i ett platt paket och monteras enkelt ihop genom att överdelen lyfts på nederdelen, och hyllan sätts fast. Det passar garanterat lika fint i växthuset som ute i trädgården eller inne i garaget. Ett praktiskt smycke i din trädgård eller ditt växthus!

Planteringsbordet är FSC märkt. Forest Stewardship Council (FSC) är en oberoende, internationell medlems-organisation som ska uppmuntra till miljöanpassat, samhällsnyttigt och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. När du köper bordet kan du alltså vara säker på att virket kommer från företag som tänker på miljön.

 

Höjd: 97 cm
Längd: 78 cm
Bredd: 58 cm
Vikt: 15 Kg

 

Skaffa dig ett planteringsbord för att förenkla dina sådder och omskolningar. Perfekt för växthus och trädgård!