Trädgårdssnöre Grovt natur

159 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Nutscene trädgårdssnöre grovt

logo nutscene - Trädgårdssnöre Grovt natur

En spole med  ett 3 lagers jutesnöre om 90 meter. Detta jutesnöre är grövre och ca 5 mm i diameter för uppbindning av lite tyngre växter.

Jutesnören från Nutscene är kända för att vara gjorda i högsta kvalité, vara mycket starka och hållbara samtidigt som de är mjuka, och de skadar därför inte växterna. De går bra att kompostera efter användningen och de är gjorda på miljövänligt sätt genom förnybara resurser. Att använda Nutscene jutevävsnören är ett miljövänligt sätt att binda upp sina plantor.

Skotska Nutscene® har tillverkat jutesnören och produkter till trädgården sedan 1922. Företaget var de första som fick patent på snörspolar där snöret kommer från centrum av spolen, något som sedan dess har kopierats av många andra men inte till samma goda kvalité. Nutscene kommer från deras världsbesrömda gröna trädgårdssnöre vilket inte syns när man använder det för att binda upp plantor. Det är en ”Not Seen” produkt, därav namnet. Nutscene producerar fortfarande sina snören för hand på det gamla traditionella sättet, och har flera gånger vunnit pris på Chelse flower show för sina produkter.

Nutscene