Varmkompostbehållare 225 L

6989 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Hasselfors Varmkompostbehållare 225 L

Den här varmkomposten är perfekt för hushållsavfall och skadedjurssäker. Den är gjord av rotationsgjuten polyeten med isolering av polystyren och eftersom den är så kraftigt isolerad klarar den även minusgrader. En termometer på fronten visar temperaturen inuti komposten vilket gör det riktigt roligt att följa processen med värmestigningen av kompostmaterialet och jämföra med utetemperaturen. Varmkomposten är lätt att tömma och fylla då den har bra höjd och stora luckor.

Mått: 86 cm x 80 cm x74 cm

Vikt: 24 kg

Volym: 225 L

Varmkompostbehållaren är snygg, ergonomisk och perfekt för köksavfall och annat organiskt avfall året om. Den är så pass välisolerad att den fungerar ner till ca -20 grader. Det finns en skiva inuti behållaren som bär upp kompostmaterialet och därmed underlättar tömningen som görs i nederdelen genom en lucka i fronten. Varmkomposten har även en rejäl luftspalt som säkerställer ventilation och lufttillgång för en optimal kompostering. En slang på baksidan av varmkomposten leder ut eventuellt överskottsvatten.

Den här varmkomposten lämpar sig för hushåll upp till 6 personer men kan utökas med en extra modul på 100 L som finns att köpa som tillbehör. Modulen monteras enkelt mellan den övre och undre delen av kompostbehållaren och ger en total volym på 325 L. Inga vertyg behövs för monteringen.

 

Hasselfors