Vattenkanna 0,7 L Grön

139 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Haws Vattenkanna i grön plast, 0,7 L

Den här vattenkannan från Haws rymmer 0,7 liter, och är perfekt att vattna dina mindre krukväxter med. Eftersom den har stril är den också helt suverän att vattna dina fröer med när du håller på med sådder. Den är också en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Haws är en klassisk vattenkanna från England. Till skillnad från de större modellerna i plåt är denna lilla kanna i plast men med samma utseende.

Haws vattenkannor började tillverkas 1886, då man sökte patent på en vattenkanna som skulle vara enklare att vattna med än tidigare. Patentansökan sa: ”This new invention forms a watering pot that is much easier to carry and tip, and at the same time being much cleaner, and more adapted for use than any other put before the public.”

Vattenkannorna från Haws är klassiska och de finns ingen som lyckats efterlikna dem på marknaden, även om många försökt. De är utformade så att vattningen blir enkel vare sig du har mycket eller lite vatten i den. Det smala hålet är till för att hålla kvar vattnet i kannan och minska eventuellt spill. Det har också en stril som ger ett mjukt vattenflöde.

Mått: längd (inkl stril) 35 cm, höjd 12 cm, bredd 11,5 cm

Volym: 0,7 L

Vikt: 0,15 kg

Material: plast

 

Haws