Vattenkanna 3,5 L Grön

1225 kr

Produkten är slut i lager hos oss, du hittar den hos vår samarbetspartner på knappen nedan.

Haws Vattenkanna 3,5 L Grön

Ett måste för alla som älskar trädgård och krukväxter. Haws vattenkannor är inte bara ett nöje att vattna med, de är också vackra och dekorativa i hemmet och trädgården. De är klassiska vattenkannor från trädgårdslandet England, galvaniserade och pulverlackerade i olika färger.

Den här vattenkannan rymmer 3,5 L och är perfekt att vattna med. Den fungerar lika bra till krukor som på friland och den fungerar även bra till sådder tack vare den mjuka strilen. Den är också en mycket vacker inredningsdetalj i din trädgård.

Mått: längd 63 cm, höjd 21 cm, bredd 17,5 cm

Volym: 3,5 L

Vikt: 1,3 kg

Material: lackad galvaniserad plåt, mässing

Haws började tillverka vattenkannor 1886, då man sökte patent på en vattenkanna som skulle vara enklare att vattna med än tidigare. Patentansökan sa: “This new invention forms a watering pot that is much easier to carry and tip, and at the same time being much cleaner, and more adapted for use than any other put before the public.” Haws tillverkar fortfarande vattenkannor för hand i England.

Vattenkannor från Haws är klassiska, och det finns ingen som lyckats efterlikna dem på marknaden, även om många försökt. De håller en livstid, är perfekt balanserade, och tillverkade för att man med minimal ansträngning ska kunna vattna, vare sig kannan är hel eller halvfylld. De är också gjorda för att hålla kvar vattnet i kannan, så att det inte ska rinna ut även om kannan tippas rejält när man vattnar med den. Med en Haws kanna är det alltså slut på blöta fötter när man vattnar! De har också en stril som ger ett mjukt vattenflöde, och vill man punktvattna tar man bara av strilen som naturligtvis är löstagbar.

Haws