Plåt och zink i trädgården

Plåt och zink har varit en ganska vanlig syn i våra trädgårdar ända sedan 1900-talets början då zinklegeringar blev allt vanligare även på landsbygden. Zinklegeringar motverkar att plåtdetaljer rostar och lämpar sig därför väldigt bra för de flesta föremål som utsätts för både väder och vind samt jord och smuts.

 

Hälsa dina gäster välkomna med din alldeles egna dörrkrans

Dörrkransar har en lång tradition i Sverige, förr satte man upp dessa främst av vidskeplighet som skydd mot onda väsen. Idag har vi ett mer avslappnat förhållande till våra kära dörrkransar och ser dem som en vacker dörrdekoration i stället.

Vi på Gardenhome har en stilfull dörrkransstomme som du kan öppna och fylla med säsongernas alla växter och frukter. Den öppningsbara dörrkransen är väldigt enkel att dekorera med allt från kvistar till höstens äpplen. Som julkrans är den perfekt då du inte behöver binda massa gran- eller enris. Nu behöver du bara fylla kransen med riset och få en perfekt cirkulär form direkt.

Kanske vill du mata småfåglarna i vinter? Varför inte låta din dörrkrans fyllas med äpplen och talgbollar så att småfåglarna kan ta del av ett välfyllt smörgåsbord? Tänk bara på att kransen kan bli tung med allt sitt goda innehåll så häng upp den i en stabil gren eller krok.

Dekorera dina rabatter med fjärilar

Hos oss på Gardenhome hittar du vackra fjärilar som är utskurna ur plåt och som sedan har fått en rödbrun patina av rost. Varje fjäril är unik och skapar en vacker och inspirerande detalj i vilken rabatt eller blomkruka som helst. Först lägger man kanske inte märke till den lilla fjärilen på 8,5 x 5,8 cm men när man väl har sett en så kommer man att leta efter fler. Så vi på Gardenhome rekommenderar dig att köpa flera fjärilar som du sedan placerar ut på olika platser i trädgården.

Servera med stil

Du har en vacker trädgård och så har du skapat en ombonad uteplats. Så varför inte servera kaffet till gästerna på en vacker dricka i plåt? Brickorna är mycket dekorativa och kan dessutom ställas på en fot som du kan köpa till. De större brickorna kan lika gärna användas som fågelbad. Småfåglarna älskar att bada, tänk bara på att inte fylla brickan med så mycket vatten att fåglarna inte bottnar. Att se småfåglar leka i trädgården är underbart och ger verkligen liv åt omgivningen.


Köp vackra plåtskyltar och zinkfat hos oss | Gardenhome

Här kan du köpa vackra plåtskyltar och zinkfat till ett bra pris. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Plåtskyltar & Zinkfat