Potatis och grönsaksskörd

Potatisskörden hör hösten till, när det börjar bli kyligare i luften och man känner att sommaren går mot sitt slut. Men då har man oftast lite roligt skördearbete kvar att ägna sig åt. Har man ett lite större potatisland och är flera som hjälps åt, gamla som unga, kan det bli en riktigt härlig skördefest med smarrig färskpotatis som avslutning.

Ett tips är att samla alla riktigt små potatisar, de som bara är som små kulor, i en egen hink. Tvätta dem och lägg dem på en ugnsplåt, ringla över olja, strö på flingsalt och klipp över färska kryddor efter behag. Rosta i ugnen på ca 200 grader 20-30 min eller tills de fått fin färg. Supergott till vad som helst och gärna med en klick smör på. 

 


Skörda potatis och grönsaker | Gardenhome

Vi har tillbehören som behövs för att skörda potatis och grönsaker samt för bra förvaring av potatis och lök. Genomtänkt sortiment och snabb leverans.