Så frön och plantera blommor

Att driva upp sina växter från att så frön ger en lite större tillfredsställelse än att köpa färdiga plantor. Då vet man att man gjort allt själv från början. Men att även plantera blommor och driva upp dem innan man flyttar ut dem i trädgården är mycket givande. 

Det som verkligen skiljer duktiga odlare från de lite mindre duktiga är just hur mycket man kan driva upp plantorna innan man sätter ut dem. Läxan är ändå rätt enkel. Börja i tid och ge sedan plantan mycket ljus, rätt temperatur, näring och vatten. Läs mer om olika jordtemperaturer för grönsaksfröer här. Se till att den har plats att växa. Ju större plantan är när det är dags att sätta ut dem, desto ståtligare kommer de att bli med fler blommor och större skörd än annars.

Vi har en mängd mycket prisvärda hjälpmedel för att din förodling skall få ett så bra resultat som möjligt. Nu är det bara att börja tidigt med att så frön och plantera blommor. 


Hjälpmedel för att plantera blommor & så frön | Gardenhome

Här kan du köpa praktiska saker för att så frön och plantera blommor. Hos Gardenhome har vi ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser.

Så frön & Plantera blommor