Sekatör & häcksax & Såg – Tyras tankar

Sekatören, det mest använda trädgårdsredskapet i trädgården. Här är storleken viktig, är sekatören för stor så får man snabbt ont i handen när man har arbetat med den en stund. Sedan vill man fortfarande ha den så stor och kraftig som möjligt så att den klarar av tuffa jobb. Men när man väl har hittat sin ”sekatörpartner” så är det ett samarbete som ofta varar livet ut. En bra sekatör kostar en slant men är värd varenda krona. När inte sekatörerna klarar av jobbet är det dags att ta fram grensågen och då föredrar i alla fall jag dessa sågar som man drar mot sig hela tiden när man sågar, en såg med s.k. pull-actionblad eller ”japansåg”. En mycket bra funktion när man står uppe och vinglar på en stege.

 Gardenhomes tankar

Här hittar du sekatörer, saxar och sågar. Allt för att du ska kunna beskära din trädgård enkelt.

Vi säjer sekatörer och sågar från Felco, ett kvalitetsmärke från Schweiz. Felco har tillverkat sekatörer och verktyg sedan 194. De är mycket omtyckta och används flitigt såväl av proffs som amatörer världen över. De anses vara creme de la creme bland sekatörer. De går alltid att slipa och har utbytbara delar. En Felco sekatör kan du använda livet ut.


Sekatör, trädgårdssax, såg för din trädgård | Gardenhome

Här kan du köpa sekatörer, trädgårdssaxar, sågar till ett bra pris. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Sekatör, Trädgårdssax & Såg