Skyltar och siffror

Siffror och skyltar kan behövas för att informera eller helt enkelt pryda ditt hus eller din trädgård. Hos oss på Gardenhome hittar du många olika sorters skyltar och siffror för just dessa syften. Oavsett om ni behöver ha fasadsiffror för att märka ut ditt hus eller skyltar med kryddornas namn för att hålla ordning i kryddträdgården så hittar ni det här. 

Odlingsstickor i all ära men varför inte använda stenar?

Att ha sin egen örtträdgård är alltid en tillgång. Färska örter och kryddväxter förgyller vilken måltid som helst. Men en örtträdgård sprider även underbara dofter och många kryddväxter lockar till sig ett flertal olika arter av fjärilar. Att förse sin örtträdgård med vita graverade stenar med örttexter förhöjer den sprakande prakten från basilikan, timjan, dillen, rosmarinen och persiljan.

Vi har även andra modeller som metallskyltar med små spjut som gör det enkelt att sticka dem stadigt ner i marken.

Så från och med nu kan du kategorisera dina kryddväxter på ett vackert sätt så att du slipper de tråkiga och blekta stickorna i papper som man inte gärna har framme. Nu kan du stolt visa upp dina kryddväxter och kanske även be dina vänner gå ner till landet och hämta ett knippe dill till färskpotatisen som du tidigare grävde upp.

Visa rätt med husnummer

Det är vanligt att man förser sina hus med husnummer som betecknar gatunumret så att det ska vara enkelt att hitta ens hem. Här på Gardenhome hittar du ett brett utbud av fasadsiffror i olika varianter, former och modeller. Beroende på smak så kan du hitta siffror i material alltifrån borstat aluminium till rödrosigt gjutjärn.

Men husnummer fungerar lika bra att använda inomhus för att märka de olika rummen för dig som har ett litet pensionat eller vandrarhem. Eller varför inte bara låta barnen använda siffrorna på dörren för att visa sin ålder? Fantasin är det enda som sätter stopp för vad fasadsiffrorna kan användas till.

 


Skyltar & husnummer till hem & trädgård | Gardenhome

Vi har vackra skyltar och siffror för hem och trädgård. Fasadsiffror och husnummer som bokstäver till huset samt skyltar för ordning i örtagården.

Fasadsiffror