Skyltar, tavlor och väggord

Du kan göra ditt hem både snyggare och roligare med olika skyltar. Sedan några år tillbaka är det allt vanligare att svenskar väljer att köpa skyltar och tavlor med budskap – det är ett roligt sätt att använda sin vägg för att inreda sitt hem. Skyltar och väggtexter kan passa in i de allra flesta sammanhang. Att fästa ett citat du tycker om på väggen kan fylla två funktioner. Det kan vara inspirerande att regelbundet läsa en text som motiverar dig. Då blir du ständigt påmind om något som är viktigt för dig. Den andra delen är att du med dina väggtexter visar för andra vad du tycker om. På så sätt gör du ditt hem personligare och mer inbjudande. Det finns ett oändligt antal saker du kan göra med din vägg vilket en anledning till dess popularitet. Försök hitta din personliga stil när du inreder, och väggtexter kan vara ett viktigt inslag i det.

 

Skyltar 

En välplacerad skylt väldigt snygg i ditt hem. De tenderar att sticka ut mer än annan typ av inredning vilket ger lämnar dig med stora möjligheter för förändring. Skyltar kan också vara informativa. Välj mellan skyltar för olika tillfällen. Om du inte hör när någon ringer på dörren hemma hos dig eller om du inte är hemma kan du använda en skylt för att berätta det.

Vi erbjuder populära skyltar som: ”Ute med hunden”, ”Gått och fiskat” och ”Ute i trädgården”. På sidan hittar du även en God Jul-skylt i metall som du kan hänga på dörren. Alla skyltar är snyggt detaljerade med illustrationer. 

Husnummer

Nummerskyltarna som sitter på ditt hus fyller en viktig funktion –  att markera din adress. Använd det som en möjlighet – och sätt upp en modern skylt som pryder ditt hus. Ett husnummer som sticker ut är en detalj som verkligen fångar uppmärksamheten. Ett problem är att man ofta använder tråkiga modeller.

Hos oss  hittar du snygga husnummer som gör din fasad unik och vacker. Metall har varit ett välanvänt material när det kommer till att skapa husnummer. En trenden som blivit populär sedan en tid tillbaka är att metaller ska upplevas som mer robusta. Nummerskyltarna du kan köpa hos oss är gjorda i ordentligt gjutjärn som passar bra på husfasaden. Siffrorna har en vacker detalj på sig med den klassiska fleur du lis, även kallad för fransk lilja.

 Använd din kreativitet

Gör din egen klocka, nummerskylt eller väggtext med våra tips.

När det kommer till skyltar, nummer och väggtexter har du goda möjligheter att skapa något unikt. Som exempel kan siffrorna avsedda för husfasader bli till en rolig och unik klocka. Man kan tro att det är krångligt att göra sin egna klocka men det är faktiskt lättare än du tror. Själva urverket kan du köpa färdigt i många butiker online eller ute på stan. Urverket får gärna ha en upphängningsanordning baktill för att underlätta ditt arbete. Om du inte kan välja vilka tidsvisare du vill ha direkt i butiken – kan du köpa egna dem själv. Använd sedan en gradskiva och linjal för att mäta ut var siffrorna ska sitta. Själva siffrorna är enkla att få på plats eftersom att de är skapade för att hängas upp. Det finns hål i siffrorna där du enkelt använder en mindre spik för att få fast dem på vägen. Så enkelt är det för dig att göra din egen klocka. Du får då en unik klocka som visar dig tiden i ditt hem. Känn stolthet över vad du har byggt. Lycka till!

 

Det här var bara ett exempel på allt kul du kan göra med siffror och väggskyltar. Låt dig inspireras av alla våra andra tips på vår hemsida.

 


Ett stort utbud av skyltar, tavlor och väggord | Gardenhome

Vi har många olika skyltr, tavlor och väggord för dig Besök oss idag och hitta vad du söker. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!