Sophie Conran – Tyras tankar

Rummen inne och ute börjar mer och mer flyta samman och det märker man verkligen hos många designers. Vardagsrummen och köken öppnas gärna upp ut mot balkonger, terrasser och trädgårdar. När inredningsdesignen Sophie Conran tog steget ut till trädgården så skapade hon ett antal vackra och funktionella trädgårdsverktyg. Jag älskar verkligen hennes förnämliga design. Enkelt, rent och snyggt.

Sophie Conran för Burgon&Ball

sophie conran trädgårdsredskap

Burgon&Ball är en känd Engelsk tillverkare av trädgårdsredskap från Sheffield. De startade 1730 och nu har de tillsammans med den kända kocken och designern Sophie Conran utvecklat en ny serie av trädgårdsredskap speciellt framtagna och utvecklad för kvinnors behov. Redskapen har små ergonomiska handtag som är gjorda för att passa en kvinnas hand, och de är en fröjd för ögat att titta på. Sophie Conran for Burgon & Ball Garden Tools har vunnit Silver Award for ”Best Garden Product”, in the House Beautiful Awards 2011.


Sofie Conran Burgon & Ball trädgårdsredskap | Gardenhome

Här kan du köpa Sofie Conran Burgon & Ball trädgårdsredskap. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Sophie Conran Burgon & Ball