Toppar, jackor och regnponcho för trädgårdsarbete eller fritid

Sköna trädgårdskläder som är gjorda för aktivt uteliv och trädgårdsarbete gör stor skillnad för upplevelsen, trivseln och inspirationen i trädgården. Vi vill inte bara ha bra byxor för trädgårdsarbete utan även en bra sittande topp som är bekväm att röra sig i. Vi har en piké topp med denimdetaljer och en topp i bomull, båda tillverkade med aktivt liv och trädgårdsarbete i åtanke. 

Jackor vill man kunna kombinera till mycket och varför inte använda en trädgårdsinspirerad jacka i andra sammanhang. Jackor för trädgård passar även för andra fritidsaktiviteter och kanske till och med i jobbsammanhang.   

Ibland är inte alltid vädret med oss och ibland är det bara underbart att påta i trädgården i ett fint varmt strilande sommarregn. Med en bra och snygg regnponcho fungerar det hur som helst bättre. Så kolla in vår fantastiska regnponcho från Garden Girl och alla dess utomordentligt bra funktioner som finns beskrivna i den längre produkttexten. 

 

 


Toppar, jackor & regnponcho | Gardenhome

Topp för trädgård? Jackor eller regnponcho? Vi har de genomtänkta trädgårdskläderna för alla väder och snabba leveranser. Besök oss idag!