Trädgårdskonst – trädgårdsstatyer och trädgårdsskulpturer

Trädgårdskonst är för alla och kan passa i alla möjliga olika trädgårdar. Stora trädgårdsstatyer eller mindre trädgårdsskulpturer kan ha en given plats i vilken trädgård som helst. Antingen är du redan såld på trädgårdskonst och letar och skapar platser för trädgårdsstatyer eller så känns det helt främmande att placera ut dylika föremål i din utemiljö. Men en liten trädgårdsskulptur kan vara ett överraskande inslag och en frisk fläkt i din trädgård när du fått slut på idéer. Lek med tanken och försök visualisera trädgårdskonst i just din trädgård!  

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdskonst för dig som vill personalisera och utveckla intrycket av din trädgård. Dekorativa föremål i material som åldras vackert istället för att slitas och nötas ut. Trädgårdsstatyer som någon lagt ned kreativitet på att formge och tillverka i rätt material, istället för industriproducerade standardprodukter som skall vara billigast möjliga.

Här finns små trädgårdskulpturer som kan utgöra detaljer i din trädgård, och sedan har vi hela vägen upp till ganska stora konstföremål som kan lyfta upp hela partier av din trädgård till att bli mycket mer intressant och stämningsfull.


Trädgårdskonst – vackra trädgårdsstatyer | Gardenhome

Trädgårdskonst för alla. Vi har trädgårdsstatyer och trädgårdsskulpturer i olika storlek av materialet terrazzo. Bra sortiment och snabb leverans.