Trädgårdssmycken från Trådspira

Vi på Gardenhome är stolta över att vara återförsäljare för Kristina Lindbohms Trådspira Idé & Design. Kristina har sin verkstad i hjärtat av Dalarna, närmare bestämt i det natursköna Mora. Så här beskriver hon själv sina trädgårdssmycken och dess tillkomst: ”Trädgården för mig är inte bara grönt utan jag vill bli berörd med alla sinnen. Lekfullt och stilrent går hand i hand för att beröra. Trädgården är personlig och det finns inget RÄTT eller FEL. Jag vill att mina trädgårdssmycken blir ett redskap för att ge personlighet till din trädgård.”

 

 

Stöd upp dina växter med konst

Många av oss har växtstöd ute i våra trädgårdar som är tillverkade av gamla armeringsmattor som i vanliga fall används vid golvgjutningar av plattor och husgrunder, men som vi trädgårdsentusiaster har fått upp ögonen för och börjat använda på nya kreativa sätt i våra trädgårdar.

Det har Trådspira Idé & Design tagit fasta på. Kristina har skapat vad hon själv kallar Tankerutor som ska inspirera och få oss att stanna upp i vardagen och fundera lite extra på vad som är viktigt i livet. Eller som det heter på latin Carpe Diem (fånga dagen).

Hennes Tankerutor finns även i andra utföranden som pryds med mönster av solar, iris, klöver och olika sorters spiraler som vrider sig konstfullt. Med hennes Tankerutor kan du enkelt skapa ett mer personligt växtstöd som sakta kläs med klättrande växter som murgröna eller kanske till och med vindruvor i ett soligt hörn.

Kristinas Tankerutor är tillverkade i plåt och har en miljövänlig ytbehandling av så kallad ”copper” som ger en mörkbrun till svart krackelerad yta som ger ett stilrent och rustikt intryck. Varje tankeruta är 15×15 cm, passar alla standardarmeringsnät oavsett om det är ett 6 mm eller 8 mm nät. Tankerutorna levereras i separat en transparent påse tillsammans med 4 bitar rostfri tråd för enkel uppsättning.

Mer än bara trädgårdskonst

Även om du inte har ett eget växtstöd så ska du inte låta det hindra dig från att skapa en kreativ inredning med hjälp av Kristinas Tankerutor. För varför inte sätta upp dem på väggen eller skapa ett ljuskattspel genom att sätta samman flera Tankerutor som sedan fritt får hänga från taket eller väggen.

Tankerutorna från Kristina Lindbohms Trådspira Idé & Design är garanterat en välkommen present som passar dem flesta oavsett om det är tonåringen som flyttar till sitt första boende eller en god vän som du ska på middag hos senare i veckan. Det finns alltid ett bra tillfälle för att ge bort en Tankeruta som delar med sig av det enkla med livet, just att fånga dagen och göra det bästa av den.

Tysta vindspel fångar även blickar även om man inte hör dem

Kristina Lindbohm har även designat något som hon har valt att kalla Det tysta vindspelet och vi på Gardenhome förstår verkligen varför. Det läckra vindspelet är tillverkat av rostfri tråd tillsammans med glasprismor vilket skapar magiska solreflexer som glimmar i vinden. Vindspelet består av ett kit med en stor solsnurra och två mindre som är sammanlänkade. Den större solsnurran mäter hela 125 mm och de två mindre 70 mm.

Vindspelet levereras i en transparent förpackning tillsammans med en nylonlina för enkel uppfästning vare sig det är i fönstret eller ute i trädgården. Kanske har du ett blommande fruktträd i din trädgård? Varför inte dekorera det med några tysta vindspel som höjer skönheten ytterligare i din trädgård? Det finns även en gammal skröna om att glittrande ting ska dra till sig humlor och andra pollinerande insekter. Detta är en charmig tanke, men inget som vi på Gardenhome kan garantera.

 


Smycka din trädgård Trådspira trädgårdssmycken | Gardenhome

Här kan du köpa Trådspira trädgårdssmycken till ett bra pris. Vi har ett stort och genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Trådspira trädgårdssmycken