Trädgårdsmöbler & utemöbler

Visst behöver man möbler att sitta i när det börjar våras och bli dags för utomhusfika! Hos oss på Gardenhome hittar du ett stort urval av trädgårdsmöbler och utemöbler i olika varianter, former och modeller. Med trädgårdsmöbler kan du på ett avkopplande sätt njuta av solens strålar och skapa dig ett extra vardagsrum för både avkoppling och trevliga kvällar med dina vänner och familj.

Det är enkelt att skapa din favoritplats i trädgården med en personlig prägel. Oavsett om du söker efter moderna utemöbler eller vill hitta en möbelgrupp som ser lantlig och lagom sliten ut så har vi på Gardenhome utemöbler som passar alla smaker. Kanske föredrar du att ta en eftermiddagsvila i en bekväm hängmatta i skuggan av dina fruktträd.

Eller föredrar du att bara koppla av barfota i en skön solstol mitt på gräsmattan tillsammans med en kopp kaffe och en god bok? För de flesta svenskarna är det livskvalité att bara kunna sparka av sig skorna och känna det mjuka gräset under fötterna.

Trädgårdsmöbler i trä

Det har under många år varit ganska vanligt med att trädgårdsmöbler i plast återfinns i var och varannan trädgård. Plast har fördelar som exempelvis att det är underhållsfritt och enkelt att sköta om. Men håller du inte med om att plastmöbler även kan kännas ganska tråkigt och livlöst? En annan nackdel med utemöbler som har tillverkats i plast är att de inte har samma livslängd som trämöbler och dessutom är de tillverkade av material som inte alls är bra för miljön.

Med trädgårdsmöbler i trä får du istället vackra och hållbara utemöbler som kommer att vara med dig i många år. Kanske dina barn till och med kommer sitta vid sitt sommarhus och berätta att de gamla möblerna köptes in av dig för många år sedan

Trä är ett levande material som åldras med värdighet om det sköts om på rätt sätt. En grupp av utemöbler ska hålla i många år och fungera som en samlingspunkt för både vänner och familj. Många moderna utemöbler av trä tillverkas med ett hållbart miljötänk. Trämöbler fungerar lika bra på balkongen som mitt på gräsmattan.

Som tidigare har nämnts så är trä ett levande material som kräver underhåll för att utemöblerna ska hålla och åldras på ett tilltalande sätt. Man bör tvätta sina utemöbler varje höst med målartvätt innan man slipar med ett fint sandpapper för att få bort små skavanker som kan uppstå i träet under inverkan av nötning samt väder och vind. Till slut ska utemöblerna oljas in med en olja som är anpassad för just det träslag som dina utemöbler har tillverkats i.

Välj utemöbler och spara på miljön

På Gardenhome värnar vi om miljön och därför säljer vi främst Eco Furns populära vilstolar och Fatboy sittsäckar. Vi är även stolta över att vara återförsäljare för Ernst Kirchsteigers möbelserie Axberg som blandar traditionell funktionalitet, lantligt och modernt i en smakfull blandning.

Eco Chair är en modern vilstol som inte bara är tillverkad för att vara bekväm och estetiskt vacker. Den är även framtagen för att göra ett så pass litet avtryck som möjligt på miljön. Eco Chair har två olika sittlägen för att enkelt kunna anpassas efter vilket läge man vill sitta i. Eco Chair stolen är framtagen för att passa lika bra i trädgården som på den lilla balkongen mitt i staden som annars är svårmöblerad.

Möbelserien Axberg är designad av Ernst Kirchsteiger och tillverkad av några av Sveriges skickligaste möbelsnickare efter gammal hantverkskunskap. Möblerna i serien är gjorda med en metod som kallas Vertical Grain, av tätvuxen, kvistfri furu med vertikala fibrer. Möblerna är sedan målade med vattenbaserad färg som lever med träet, behåller glansen och minimerar risken för flagning och sprickor.

Det finns trädgårdsmöbler & utemöbler för varje trädgård hos Gardenhome


Trädgårdsmöbler & utemöbler | Gardenhome.se | Här hittar du ett stort utbud av trädgårdsmöbler. Smycka din trädgård och uterum med vackra och bekväma utemöbler. Snabba leveranser och bra priser!

Här hittar du ett stort utbud av trädgårdsmöbler. Smycka din trädgård och uterum med vackra och bekväma utemöbler. Snabba leveranser och bra priser!

Trädgårdsmöbler & Utemöbler