Inred vackert med blommor och vaser

Eftersom att du är inne på vår hemsida tycker du säkert om blommor och växter. Blommor kan ändra hur ett rum ser ut och uppfattas. Blommor kan bidra med något som annan inredning helt enkelt inte kan konkurrera med. De får rummet att kännas levande och friskt. Man märker tydligt av skillnaden då man går in i ett rum med blommor, och ett utan.

Om du inte tycker om att  köpa nya blommor kan du välja en blom- eller växttyp som klarar sig länge och som inte behöver särskilt mycket uppmärksamhet. Kaktusar är häftiga växter som är roliga att inreda med. När det kommer till kaktusar verkar ingen kaktus vara den andra helt lik. Det finns också olika typer av kaktusar som alla skiljer sig från varandra.

 

Luktar gott

Blommor ser inte bara bra ut utan de doftar också väldigt gott. Det är inte konstigt att så många parfymer och andra dofter har tagit inspiration av olika blommor. Det finns inte många saker som kan konkurrera med en härlig bukett blommor – fråga bara tjuren Ferdinand som gärna sitter under sin korkek och luktar på blommor. Olika blommor doftar olika och kan du välja att fylla ditt hem med just dina favoritblommor. 

Vaser – en viktig del av inredningen

Om du tycker om att ha blommor hemma är också valet av vas en viktig del. En del föredrar vaser med mycket former och som är höga. Andra tycker bättre om mer neutrala vaser. De sistnämnda har blivit allt mer populära på sistone. Det gäller helt enkelt att välja utifrån dina egna preferenser och vad som passar in i ditt hem. Om du är intresserad av design tycker du säkert om att pröva på lite nya stilar för att se hur det ser ut. Det bästa är just att pröva dig fram tills du känner att du hittat alldeles rätt.

Om du får blommor av någon är det kul att ha en fin vas som du kan sätta den i. Det handlar om presentation och en blombukett kan få sig ett riktigt upplyft av en snygg och trendig vas. 

Ernst Kirchsteigers vaser

Ernst Kirchsteiger har blivit en svensk folkfigur från sina program Sommartorpet, Nya rum och Sommar med Ernst. I programmen blev han känd för sina smarta och snygga lösningar. Han har börjat att designa produkter med fokus på stil och inredning. Med tanke på vad han brukar göra i sina program så kan vi lova att det är spännande produkter han skapar. Han lät sig inspireras av det gamla torparlivet när han framställde sina produkter. Hos oss kan du hitta Ernsts egendesignade vaser. Vaserna går utmärkt att använda till förvaring vilket gör dem användbara för en rad olika saker.

Vaserna, som leder tanken till vackra glasburkar, kommer i alla möjliga storlekar och former. En typ är lite lägre och bredare medan en annan högre och smalare. Vaserna finns i storlekar från 0,5 liter upp till 5 liter. Om du vill använda dem som en behållare för dina rosor rekommenderar vi vasen med storleken 0.75 liter upp till 1 liter. Om du vet att du brukar ha riktigt stora buketter kan det behövas en större vas – testa den som rymmer 3 liter för att vara på den säkra sidan. Vad du väljer är i slutändan en fråga om personliga preferenser. Ibland är det snyggt att ha en tät bukett av blommor i en liten vas, i andra fall vill man ha en utsläppt bukett som ligger i en större vas.

Kirchsteigers glasburkar har burkens volym tryckt på på glaset, brevid hans egna namn. Glasburkarna är också utmärkta att använda till andra saker som behållare när du serverar en god efterrätt som exempelvis jordgubbar. Det är helt upp till dig vad du vill använda din specialdesignade vas eller glasburk till. 

 


Vas – vi har ett stort utbud av vackra vaser | Gardenhome

Vi har vaser i många olika storlekar och utföranden. Besök oss idag och hitta en perfekt vas. Genomtänkt sortiment och snabba leveranser!