Tyras tankar – Vattenkannor

Vattenkannor kan man inte få för många av. För av någon oförklarlig anledning finns den aldrig där när man behöver den. Inomhus kanske det inte är så svårt att hitta den men utomhus gömmer sig mina lätt. Genom åren har jag alltid önskat mig just vattenkannor när jag fyller år. Eftersom att jag nu nått en rätt ansenlig ålder så har jag nu en hel del vilket underlättar arbetet betydligt. De mest klassiska av dem alla, vattenkannornas ”Rolls Royce” är Haws vattenkannor. De är så vackra, välbalanserade och bra. Tänk att de finns i så många storlekar också, vilket gör att man kan fortsätta att önska sig en Haws även framöver.

 

Gardenhomes tankar

Med vattenkanna är ett oöverträffat sätt att vattna. Det ger vatten som inte är iskallt direkt från slangen, det ger möjlighet att lägga gödsel i och gödselvatttna. Med en vattenkanna kan du lättare dosera och hålla reda på hur mycket vatten varje planta fått. Naturligtvis kan det kännas jobbigare att vattna så än med en vattenslang eftersom man bär vattnet, men med en bra balanserad vattenkanna känns arbetet inte tungt

Här hittar du vattenkannor från olika tillverkare. Haws klassiska vattenkannor och Blomus moderna stilrena vattenkannor. 


Vattenkanna – ett stort utbud av vattenkannor | Gardenhome

Här kan du köpa fina och praktiska vattenkannor i olika storlekar. Vi har ett genomtänkt sortiment och snabba leveranser. Besök oss idag!

Vattenkanna