Vitavias växthus Venus

Vem har inte drömt om ett litet växthus att fylla med jord, frön och plantor på försommaren? Att få känna dofterna, den varma fuktiga luften och den trivsamma atmosfären som växthuset ger. Har man en mindre trädgård med begränsad plats men som ändå kan rymma ett litet växthus så är Venus växthus perfekt. Det finns i både aluminium och grönt och med antingen glas eller polykarbonat.

Venus växthus har takventilation, takrännor och en skjutdörr som glider lätt. Venus levereras alltid med speciella takstöttor som är en bra försäkring mot blåst och mycket snö. Venus 3800 och 5000 har en takventilation och Venus 6200 har två takventilationer.

Till alla växthus Venus går det att köpa till en sockel separat som ökar takhöjden på växthuset och hjälper till att behålla värmen inuti växthuset. Ett litet växthus som får högre höjd av en bra sockel kan kännas större med mera rymd.  

En monteringsanvisning som är enkel att förstå medföljer växthuset. Videos som visar montering hittar ni även här. Så ta en närmare titt på Vitavias växthus Venus! 

 


Venus växthus -litet växthus av praktisk modell | Gardenhome

Vi har växthus Venus från Vitavia som är ett litet växthus i praktiskt utförande. Venus växthus finns i både aluminium och grönt. Besök oss idag!