Prisvärda växthus från Vitavia

Ett växthus kan göra hela skillnaden. Den förlänger odlingsåret med flera månader. Många lägger en egen sockel av tegel som håller jorden varm länge. Men såklart kan du också köpa en färdig sockel i plåt. Vi har både traditionella växthus, väggväxthus och växthus med nyare design. Varför inte en med lite rundad form på taket. 

Många väljer också att använda sitt växthus som ett fristående uterum som kan inredas och avnjutas kyliga sommarkvällar. 

Dessa är alla beställningsvaror och levereras direkt hem till dig på pall. 

Vi har valt att saluföra några av Vitavias växthus eftersom de är prisvärda men ändå vackra och hållbara. Såklart finns det traditionella växthuset med i olika storlekar men också rundare varianter eller väggväxthus. De är t ex perfekta att använda på balkonger, i små trädgårdar och i koloniområden.

Tillverkning 
Sker i Vitavias egna fabriker och sortimentet utvecklas av Europas ledande växthusförsäljare. Som exempel har växthuset fått något högre takfots- och totalhöjd än tidigare. Detta för att öka odlingsvolymen och mer plats för den långe.

Material
Växthusen är tillverkade av kraftiga aluminiumprofiler som är anodiserade. Det innebär att de inte smutsar ned händerna vid montering och att profilerna håller sig blanka år efter år. Det gör det också lätt att torka bort ev smuts från väder och vind. Flera modeller har också fått kraftiga förstärkningar för att öka hållbarheten och är godkända av provanstalten TUV, i Tyskland. Aluminium behöver inte bara vara grå. Vi har också grönlackade växthus som smälter in i trädgårdsmiljön. Växthusprofilerna levereras i kraftiga kartonger för bättre hållbarhet under transporten

Montering

Växthusen levereras i delar och monteras ihop med hjälp av en lättläst monteringsanvisning som följer med leveransen.

Till alla växthus följer takfotsrännor och öppningsbara takluckor med!

Tillbehör
Utöver det finns en mängd tillbehör att välja mellan. Grå eller grön beroende på vilken modell du har valt. T ex den lackade sockeln som ger en stadig bas och ökar volymen ytterligare. Men också hyllor, fasta eller fällbara, automatiska fönsteröppnare, skuggduk, stuprännor, termometrar och bevattningssystem och mycket mer.