Trädgårdsdekorationer

Visar alla 5 resultat


Sätt pricken över i:et med trädgårdsdekorationer!

Trädgårdsdekorationer kan göra mycket för intrycket av trädgården. En trädgård kan bli mer intressant och personlig med trädgårdsprydnader. Om du lägger ned mycket tid på att anordna en riktigt snygg trädgård kan det vara pricken över i:et med smakfulla trädgårdsdekorationer och trädgårdsfigurer. Vi har ett stort sortiment av många olika trädgårdsprydnader och du kan säkert hitta något du känner skulle passa. Hos oss finner du trädgårdsfigurer i metall, snygga ljusstakar, djur, krukor, skyltar, vattenspridare och stenar. Med trädgårdsdekorationer kan du göra en stor skillnad för ett lågt pris och du kan kombinera dekorationerna precis hur du själv vill.

Figurer i metall

Mångas favorit är metallfigurerna du kan köpa hos oss. Det är flera som har börjat samla på Iron Fairies som är järnälvor framväxta ur en legend. De har sitt ursprung i en berättelse där ett par barn från Australien en dag gjorde en häpnadsväckande upptäckt. De upptäckte att det bodde gruvarbetare under jorden. Gruvarbetarna hade gott om malm som de använde för att skapa olika konstverk. När barnen hittade dem hade de i flera århundraden skapat vackra älvor av järn. Älvorna skapades för trädgården där varje elva hade sin alldeles egna plats. Enligt legenden skulle de väckas till liv när solljuset träffade dem i trädgården. Med din järnälva följer det med en flaska älvstoff som du kan använda för att försöka väcka dem till liv. Varje järnälva har en egen personlighet och även en dikt. På så sätt har du en intressant historia att berätta om dina trädgårdsfigurer. De har alla olika patina och ingen är den andra lik. Du kan välja mellan många järnälvor och det kan vara kul att börja samla på dem.

Hos oss hittar du även grodfontäner. Det är fontäner som har formen av en groda. Fontänerna är mörkgröna och smälter bra in i trädgården. Det finns flera modeller att välja mellan. De är gjutna i brons och har redan fått sin gröna färg. Brons är en populär metall att smälta figurer i eftersom den är så lätt att forma och är väldigt tålig. Därför är detaljrikedomen på dessa fontäner väldigt stor och de kommer garanterat att hålla länge.