Malmedel

Malkulor är ett fantastiskt bra hjälpmedel för att på ett naturligt och giftfritt sätt hålla såväl mal och pälsängrar som silverfisk borta från ditt hem. Malkulorna har en väldigt behaglig och härlig doft som de flesta människor uppskattar men skadedjuren gillar inte alls doften och håller sig därför borta. Det kan därmed vara bra att även i förebyggande syfte placera ut malkulor i garderoben, byrålådorna eller i andra skrymslen där du vill sprida doften och hålla skadedjur borta.

Du kan också använda dig av malkulor som ett dekorativt inslag i ditt hem samtidigt som de sprider väldoft. Placera helt enkelt ut dem på valfri plats i exempelvis en skål eller på ett fat.

Men vilka malkulor ska man välja och vad bör man tänka på vid användningen av malkulor? Vi guidar dig rätt!

Vi rekommenderar

Vi har valt ut två produkter som är både prisvärda och av hög kvalitet. Först ut är Redecker™ Malkulor rödceder 10-pack, malkulor i 100% rödceder som effektivt hjälper till att hålla skadedjuren borta och som sprider en fantastisk härlig doft i hemmet. Den andra favoriten som vi valde ut ät Värdepaketet Redecker™ Rödceder som är ett riktigt prisvärde kit med en mängd olika produkter i rödceder som du kan sprida ut på olika ställen i ditt hem för att sprida väldoft och motverka skadedjur. Läs vidare för mer utförliga beskrivningar av de utvalda favoriterna.

(Alla länkar öppnas i ny flik)

Redecker™ Malkulor – ✅ Bästa val

Malkulor i rödcederträ

  • Bästa val av GardenHome.se (-20)

Hittas hos - Skadedjursbutiken.se

Det här är riktigt fina malkulor av 100% amerikansk rödceder som hjälper dig att hålla de ovälkomna gästerna borta. Malkulorna som kommer i 10-pack är en ren naturprodukt och därmed också miljövänliga. Med hjälp av dessa kan du alltså skrämma bort skadedjuren på ett giftfritt och naturligt sätt. Dessutom kan du återanvända dessa malkulor många gånger och kommer kunna ha nytta av dem under flera år vilket därmed ger dig en riktigt hållbar produkt med hänsyn till miljön.

Förutom att du håller skadedjuren borta så får du också en riktigt fräsch doft i din garderob, i byrålådan eller där du väljer att placera ut malkulorna.  

Inte nog med att malkulorna doftar gott och hjälper dig att hålla ovälkomna gäster borta så är de även riktigt dekorativa. Så varför inte placera ut några i en fin skål någonstans i ditt hem så får du både ett dekorativt inslag och något som sprider en fantastiskt härlig doft i ditt hem!

Om träkulornas doft börjar avta efter en tid kan du ge dem nytt liv genom att slipa av dem lite och sedan droppa på en droppe rödcederolja på varje kula.

Redecker™ Rödcederpaket – ✅ Bästa Premium

Malkulor i rödcederträ

  • Bästa val av GardenHome.se (-20)

Hittas hos - Skadedjursbutiken.se

Det här prisvärda paketet innehåller inte bara malkulor utan är faktiskt ett helt kit med olika slags produkter som alla är tillverkade i amerikansk rödceder. Förutom 10 malkulor får du även med 5 doftblock och 5 påsar med träflisor som du kan använda på liknande sätt genom att placera ut dem i garderober, byrålådor, skafferiet och andra platser där du vill hålla skadedjuren borta. Du får också med 10 doftringar som passar väldigt bra att hänga på galgarna i klädgarderoben.

Samtliga produkter är tillverkade av 100% amerikansk rödceder och därmed helt naturliga och giftfria.

Med det här värdepaketet kan du sprida väldoft i hela ditt hem och hålla skadedjuren borta från alla skrymslen och vrår. Ett riktigt prisvärt paket med högkvalitativa produkter!

Snygga och lätthanterliga produkter

Eftersom kulorna är tillverkade av naturliga material är de både ekologiska och snygga att titta på. Just rödcederträ fungerar som ett bra material för att skrämma iväg de malar som redan har tagit sig in och för att skrämma iväg de som är på väg. Tack vare dessa så kan du därför skapa en malfri zon på de ställena i hemmet som du väljer att placera dem på. Anledningen till att malarna håller sig borta är för att detta rödcederträ utsöndrar en doft som skrämmer iväg dem. Samma doft upplevs dock istället som god och tilltalande för oss, så de kommer inte att störa dig på något vis.

Placera dem på utsatta områden

Bollarna är små och lätta att hantera, detta gör att du utan problem kan placera dem där malar gärna hör till, exempelvis i utrymmen där du förvarar dina kläder eller andra textilier. Detta trä är helt utan gifter och är därför inte heller allergiframkallande. De enda de kommer att påverka är malarna som vill äta och förstöra dina kläder. Men förutom malar så fungerar rödcederträ även på andra skadedjur, till dessa hör exempelvis silverfiskar och pälsängrar. För full effekt rekommenderas att du placerar flera stycken kulor i samma utrymme, därför passar detta multipack med 20 stycken kulor perfekt.

Betyg på guiden: