Om oss

Älskar du trädgård? – Det gör vi!

Hos Gardenhome får du tips & råd inför köp av hem- och trädgårdsprodukter. Vi hjälper dig att hitta rätt modell utifrån pris, behov och funktion. Jämföra och hitta testvinnare inom flera olika kategorier. 

  • +300 Testvinnare presenteras i utförliga artiklar
  • Objektiva prisjämförelser – Spar pengar på inköp
  • Nya tester varje månad

Välkommen till din hem- och trädgårdsspecialist

Testvinnare – utifrån externa och interna tester

De tester vi presenterar utgår både från externa och interna tester. Vår testpanel får komma in med åsikter om de produkter de testar och resultatet jämförs sedan mot andra tester, inom samma kategori, som finns online. På detta sätt skapas en bredare bild av vad som bör ligga bakom det betyg som ges.

Lita inte på butikerna säljande produktbeskrivningar – Läs istället våra oberoende tester inför köp

Älskar du trädgård? – Bli produkttestare

Vi söker löpande fler produkttestare av allt från elgrillar till digitala termometrar. Att vara produkttestare innebär att du får genomföra en grundlig test av produkten och i vissa fall därefter behålla produkten (beroende på dess värde).

Produktlänkar

Många av de produktlänkar, på vår webbplats, som går till E-butiker är så kallade annonslänkar. Väljer du att klicka på en länk kommer du omdirigeras till en E-butik som säljer produkten. Genomförs sedan ett köp kommer vi få en viss ersättning från denna butik. Ersättning som gör att vi kan fortsätta skapa oberoende tester och publicera användarvänliga guider. 

FAQ

Kan företag betala för att bli bäst i test?

Nej, våra testresultat bygger på flera olika tester och resultatet kan inte ”köpas”. 

Vilka produkter testar ni?

Vårt mål är att skapa en webbplats som är ”komplett” med så många trädgårdsprodukter som möjligt. Fokus ligger på trädgårdsskötsel, odling och utemiljö men vi har även kategorier inom exempelvis husdjur, verktyg och vitvaror. 

Vilka externa tester utgår ni ifrån?

Vid sammanställning av externa tester tas information från exempelvis Råd & Rön, Bäst i Test, Aftonbladet och M3 (teknik). I första hand söker vi information i svenska tester eftersom produkterna då testats utifrån kraven hos svenska konsumenter. I vissa fall används däremot information från utländska tester. Vi anger alltid våra källor så att testerna kan läsas i sin helhet.