GardenHome

Om GardenHome

GardenHome är en plattform för produkttester, recensioner och köpråd med bästa pris. Här har vi samlat oberoende testpersoner som ger sina bästa produkttips. Oavsett om du vill köpa en grill, ett riktigt prisvärt parasoll eller en ogräsbrännare för en finare trädgård så vill vi underlätta ditt sökande efter rätt produkt.

Ärliga tips är viktigt för oss! Därför skriver våra testpersoner under på att rekommendationerna de ger är oberoende, det vill säga inte påverkade av någon tredje part, varje gång de genomför ett test. Produkttestarna skriver med andra ord enbart utifrån sina egna åsikter och får samma betalning oavsett vilka produkter de rekommenderar eller omdömen som delas ut.

Om oss

Älskar du trädgård? – Det gör vi!

Hos Gardenhome får du tips & råd inför köp av hem- och trädgårdsprodukter. Vi hjälper dig att hitta rätt modell utifrån pris, behov och funktion. Jämföra och hitta testvinnare inom flera olika kategorier. 

  • +300 Testvinnare presenteras i utförliga artiklar
  • Objektiva prisjämförelser – Spar pengar på inköp
  • Nya tester varje månad

Välkommen till din hem- och trädgårdsspecialist

Testvinnare – utifrån externa och interna tester

De tester vi presenterar utgår från interna tester. Vår testpanel får komma in med åsikter om de produkter de testar och resultatet jämförs sedan mot varandra. På detta sätt skapas en bredare bild av vad som bör ligga bakom det betyg som ges.

Lita inte på butikerna säljande produktbeskrivningar – Läs istället våra oberoende tester inför köp

Älskar du trädgård? – Bli produkttestare

Vi söker löpande fler produkttestare av allt från elgrillar till digitala termometrar. Att vara produkttestare innebär att du får genomföra en grundlig test av produkten och i vissa fall därefter behålla produkten (beroende på dess värde).

Produktlänkar

Många av de produktlänkar, på vår webbplats, som går till E-butiker är så kallade annonslänkar. Väljer du att klicka på en länk kommer du omdirigeras till en E-butik som säljer produkten. Genomförs sedan ett köp kommer vi få en viss ersättning från denna butik. Ersättning som gör att vi kan fortsätta skapa oberoende tester och publicera användarvänliga guider. 

FAQ

Kan företag betala för att bli bäst i test?

Nej, våra testresultat bygger på flera olika tester och resultatet kan inte ”köpas”. 

Vilka produkter testar ni?

Vårt mål är att skapa en webbplats som är ”komplett” med så många trädgårdsprodukter som möjligt. Fokus ligger på trädgårdsskötsel, odling och utemiljö men vi har även kategorier inom exempelvis husdjur, verktyg och vitvaror.