Väggampel och utomhuskrukor

Hos oss på Gardenhome hittar du många olika sorters krukor och korgar i olika material. En ampel på väggen eller en hängande ampel gör sig riktigt bra i trädgården eller på uteplatsen. Vi har helt klart amplar i din smak och vi har även kokosmattor att lägga inuti. En balkonglåda eller blomlåda på balkongen, som kanske till och med är en självvattnande blomlåda, kan göra hela skillnaden för upplevelsen av balkongen. Även på uteplatsen, altanen eller utanför fönster kan det bli hur snyggt som helst med en blomlåda.

Visar alla 5 resultat


Fler produkter

 

Väggampel, blomlåda eller balkonglåda – vi kan krukor

Våra krukor hittar ni i nästintill alla varianter, vi älskar krukor och har satsat på ett genomtänkt sortiment där många vägghängda krukor ingår. Belle Jeanette är mycket vackra lerkrukor som man gärna samlar på sig många av och det finns fat till. Vi har dessutom korgar med handtag som dessa krukor passar i. Vägghängda krukor gör sig också riktigt bra utomhus på en solig vägg.

Betongkrukor i olika storlekar med växtklocka i glas känns som ett måste i ett modernt stilrent kök. Men dessa krukor är också tunga och står stadigt utomhus. Till alla krukor finns även krukplatta på hjul, krokar och konsoller av olika slag.

Ta vara på säsongens godsaker

Med en praktisk korg är det inte bara enklare att hämta primörer i grönsakslandet, det blir faktiskt även lite roligare när man går dit med en vacker skördekorg. Om du har middagsgäster och ska göra en god sallad kan du be dina gäster att själva gå ner till ditt trädgårdsland med din korg för att botanisera i trädgården.

Många av oss odlar egen lök och då är det mer än praktiskt att ha tillgång till en vacker och traditionell lökkorg att förvara sommarens skörd i. Den passar lika bra på köksbänken som i skafferiet eller källaren. Du väljer förstås själv vilka lökar du förvarar i korgen – oavsett om det blir röd lök, gul lök, eller schalottenlök så är din korg ändå lika vacker. Korgarna kommer från serien historiska korgar och är handgjorda efter gamla modeller. Därför kan utseendet variera lite grann från korg till korg. Kika även på potatiskorgen i samma vackra utförande.

Så ta en titt och botanisera bland våra korgar och vägghängda krukor eller hitta en ampel, balkonglåda eller självvattnande blomlåda som passar på er balkong.