Malmedel

Malkulor Àr ett fantastiskt bra hjÀlpmedel för att pÄ ett naturligt och giftfritt sÀtt hÄlla sÄvÀl mal och pÀlsÀngrar som silverfisk borta frÄn ditt hem. Malkulorna har en vÀldigt behaglig och hÀrlig doft som de flesta mÀnniskor uppskattar men skadedjuren gillar inte alls doften och hÄller sig dÀrför borta. Det kan dÀrmed vara bra att Àven i förebyggande syfte placera ut malkulor i garderoben, byrÄlÄdorna eller i andra skrymslen dÀr du vill sprida doften och hÄlla skadedjur borta.

Du kan ocksÄ anvÀnda dig av malkulor som ett dekorativt inslag i ditt hem samtidigt som de sprider vÀldoft. Placera helt enkelt ut dem pÄ valfri plats i exempelvis en skÄl eller pÄ ett fat.

Men vilka malkulor ska man vÀlja och vad bör man tÀnka pÄ vid anvÀndningen av malkulor? Vi guidar dig rÀtt!

Vi rekommenderar

Vi har valt ut tvĂ„ produkter som Ă€r bĂ„de prisvĂ€rda och av hög kvalitet. Först ut Ă€r Redeckerℱ Malkulor rödceder 10-pack, malkulor i 100% rödceder som effektivt hjĂ€lper till att hĂ„lla skadedjuren borta och som sprider en fantastisk hĂ€rlig doft i hemmet. Den andra favoriten som vi valde ut Ă€t VĂ€rdepaketet Redeckerℱ Rödceder som Ă€r ett riktigt prisvĂ€rde kit med en mĂ€ngd olika produkter i rödceder som du kan sprida ut pĂ„ olika stĂ€llen i ditt hem för att sprida vĂ€ldoft och motverka skadedjur. LĂ€s vidare för mer utförliga beskrivningar av de utvalda favoriterna.

(Alla lÀnkar öppnas i ny flik)

Redeckerℱ Malkulor – ✅ BĂ€sta val

Malkulor i rödcedertrÀ

  • BĂ€sta val av GardenHome.se (-20)

Hittas hos - Skadedjursbutiken.se

Det hÀr Àr riktigt fina malkulor av 100% amerikansk rödceder som hjÀlper dig att hÄlla de ovÀlkomna gÀsterna borta. Malkulorna som kommer i 10-pack Àr en ren naturprodukt och dÀrmed ocksÄ miljövÀnliga. Med hjÀlp av dessa kan du alltsÄ skrÀmma bort skadedjuren pÄ ett giftfritt och naturligt sÀtt. Dessutom kan du ÄteranvÀnda dessa malkulor mÄnga gÄnger och kommer kunna ha nytta av dem under flera Är vilket dÀrmed ger dig en riktigt hÄllbar produkt med hÀnsyn till miljön.

Förutom att du hÄller skadedjuren borta sÄ fÄr du ocksÄ en riktigt frÀsch doft i din garderob, i byrÄlÄdan eller dÀr du vÀljer att placera ut malkulorna.  

Inte nog med att malkulorna doftar gott och hjÀlper dig att hÄlla ovÀlkomna gÀster borta sÄ Àr de Àven riktigt dekorativa. SÄ varför inte placera ut nÄgra i en fin skÄl nÄgonstans i ditt hem sÄ fÄr du bÄde ett dekorativt inslag och nÄgot som sprider en fantastiskt hÀrlig doft i ditt hem!

Om trÀkulornas doft börjar avta efter en tid kan du ge dem nytt liv genom att slipa av dem lite och sedan droppa pÄ en droppe rödcederolja pÄ varje kula.

Redeckerℱ Rödcederpaket – ✅ BĂ€sta Premium

Malkulor i rödcedertrÀ

  • BĂ€sta val av GardenHome.se (-20)

Hittas hos - Skadedjursbutiken.se

Det hÀr prisvÀrda paketet innehÄller inte bara malkulor utan Àr faktiskt ett helt kit med olika slags produkter som alla Àr tillverkade i amerikansk rödceder. Förutom 10 malkulor fÄr du Àven med 5 doftblock och 5 pÄsar med trÀflisor som du kan anvÀnda pÄ liknande sÀtt genom att placera ut dem i garderober, byrÄlÄdor, skafferiet och andra platser dÀr du vill hÄlla skadedjuren borta. Du fÄr ocksÄ med 10 doftringar som passar vÀldigt bra att hÀnga pÄ galgarna i klÀdgarderoben.

Samtliga produkter Àr tillverkade av 100% amerikansk rödceder och dÀrmed helt naturliga och giftfria.

Med det hÀr vÀrdepaketet kan du sprida vÀldoft i hela ditt hem och hÄlla skadedjuren borta frÄn alla skrymslen och vrÄr. Ett riktigt prisvÀrt paket med högkvalitativa produkter!

Snygga och lÀtthanterliga produkter

Eftersom kulorna Àr tillverkade av naturliga material Àr de bÄde ekologiska och snygga att titta pÄ. Just rödcedertrÀ fungerar som ett bra material för att skrÀmma ivÀg de malar som redan har tagit sig in och för att skrÀmma ivÀg de som Àr pÄ vÀg. Tack vare dessa sÄ kan du dÀrför skapa en malfri zon pÄ de stÀllena i hemmet som du vÀljer att placera dem pÄ. Anledningen till att malarna hÄller sig borta Àr för att detta rödcedertrÀ utsöndrar en doft som skrÀmmer ivÀg dem. Samma doft upplevs dock istÀllet som god och tilltalande för oss, sÄ de kommer inte att störa dig pÄ nÄgot vis.

Placera dem pÄ utsatta omrÄden

Bollarna Àr smÄ och lÀtta att hantera, detta gör att du utan problem kan placera dem dÀr malar gÀrna hör till, exempelvis i utrymmen dÀr du förvarar dina klÀder eller andra textilier. Detta trÀ Àr helt utan gifter och Àr dÀrför inte heller allergiframkallande. De enda de kommer att pÄverka Àr malarna som vill Àta och förstöra dina klÀder. Men förutom malar sÄ fungerar rödcedertrÀ Àven pÄ andra skadedjur, till dessa hör exempelvis silverfiskar och pÀlsÀngrar. För full effekt rekommenderas att du placerar flera stycken kulor i samma utrymme, dÀrför passar detta multipack med 20 stycken kulor perfekt.

Betyg pÄ guiden: