Bästa Myrspray » 3 produkter i test

Myrspray

Användning av myrspray är ett enkelt sätt att bli av med myror. Det fungerar lika bra redan när första myran syns till eller när det har blivit en invasion av myror. Med en effektiv myrspray för bekämpning av myror kan du alltså motverka både en pågående invasion och förhindra att det händer.

Vi har testat en mängd olika populära sprayer och gjort noggranna tester för att hitta våra vinnare. Efterhand det dyker upp nya produkter som konkurrerar ut våra vinnare uppdaterar vi testet. Avslutningsvis bjuder vi även på en köpguide för att lättare hitta rätt myrspray.

🥇 Topplista Myrspray

1. Myrr® Myrspray 500ml

Bekämpa effektivt myror och krypande insekter med sprayen Myrr® Myrspray.

Det här medlet kan användas både inne och ute och sprayas enkelt in även i små skrymslen, springor och vid golvlister. Produkten är därför perfekt för att även bekämpa silverfiskar och andra insekter.

Sprayen ger effekt redan efter en timme och är långtidsverkande i upp till cirka 6 veckor.

Effektiv och långtidsverkande bekämpning av myror, silverfisk och andra krypande insekter. Vi hittar inget negativt med denna produkt.
Myrr® Myrspray 500ml
Se pris

2. Myr Effekt® Spray 750ml

Myr Effekt® Spray är en pumpspray som både är snabbverkande och kraftfull vid bekämpning av myror.

Produkten innehåller rapsolja och har ett naturligt gift, pyretrum, som utvinns ur krysantemum. Medlet innehåller inga pyretroider och är utan andra syntetiska ämnen.

Det här är en myrspray som lämpar sig bra för stora ytor och kan användas för att bekämpa myror utomhus, på exempelvis terrassen eller uteplatsen.

Ett spraymedel mot myror som är effektivt och verkar snabbt. Vi har inget att anmärka på denna produkt.
Myr Effekt® Spray 750ml
Se pris

3. Raid® Myrspray 400 ml

Myror och andra krypande insekter bekämpas snabbt med produkten Raid Myrspray 400ml.

Sprayen kan användas i skrymslen som väggsprickor, golvhörn och bakom lister. Medlet fungerar bra på både myror, silverfiskar, spindlar och liknande insekter.

Det räcker med en liten dusch av sprayen så dör insekten på en sekund. Myrsprayen är också långtidsverkande och kan sprayas på ytor där insekterna brukar förekomma.

Både snabbverkande och långsiktigt skydd för både myror och andra krypande insekter. Produkten innehåller biocid, en kemisk produkt, som bör hanteras på ett säkert sätt.
Se pris

Så är bästa myrsprayen utvald

Bland de olika myrsprayer som valdes ut till testet har vi granskat och testat alla produkterna. Vi har testat de utvalda produkterna för att se om de motsvarar våra förväntningar på en bra myrspray.

Testerna för att hitta bästa myrsprayet genomfördes utifrån en bedömning av följande kriterier:

  • Användarvänlighet: Det ska vara enkelt att använda produkten för att eliminera både synliga myror men även att kunna spraya för mer långtidseffekt där myrorna brukar röra sig.
  • Effekt: Medlet behöver ge direktverkande effekt och ett långsiktigt skydd.

Köpguide myrspray

Vilken spray ska man då köpa bland alla produkter på marknaden? Här går vi igenom vad som kan vara bra att tänka på inför ett köp.

Doftfri

Ska myrsprayen användas inomhus kan det vara bra att välja en doftfri variant eller en som sprider väldoft.

Var myrsprayen ska användas

Alla myrsprayer kan inte användas inomhus. Tänk därför efter var sprayen planeras att användas för att välja rätt produkt.

Ska medlet användas inomhus och man samtidigt har barn eller husdjur i familjen bör man också välja en spray som är säker för användning.

Fördelen med myrspray

Fördelen med att använda sig av en myrspray framför andra produkter är att medlet lätt kommer in i små skrymslen och springor. Det ger också en jämn spridning av medlet över önskad yta.

De flesta myrsprayer brukar också fungera utmärkt för andra typer av insekter.

Kombinera flera myrprodukter för bästa effekt

Det kan vara bra att kombinera flera olika myrprodukter för att uppnå bästa effekt. För bekämpning inomhus kan det vara bra att komplettera med myrdosor som både är direktverkande och där medlet tas med hem till myrboet för utplåning av hela myrkolonin.

Förebygga myror

Tänk också på att förebygga genom att städa bort matrester, smulor eller spill från saft och annat som kan locka myrorna. Har de hittat in i huset så städa även noga efter deras myrstråk då de lämnar doftspår efter sig till andra myror.

Klicka för att se fler Myrprodukter

Betyg på testguiden:

4.3/5 - (3 votes)