Myggljus och getingfångare

Sommaren är en tid för njutning och avkoppling utomhus men vi människor får samsas med mygg, knott, getingar, bin, fästingar med mera som ofta kan bli till en plåga för både oss och våra fyrbenta vänner. Vi på Gardenhome har samlat ett genomtänkt sortiment av getingfångare, myggljus och andra former av hjälpmedel för att minimera besvär som dessa insekter kan medföra kring fikabordet i bersån eller på uteplatsen. 

Getingfälla – Undvik allergiska besvär från getingar

Getingar är en sommarplåga som ofta bidrar till att både barn och vuxna drabbas av allergiska besvär. Ett getingstick i halsen kan få förödande konsekvenser. Därför ska man aldrig dricka direkt ur exempelvis en burk eller mörk flaska som har stått ute utan lock. Häll upp drycken i ett glas först så att du ser vad den innehåller för att undvika otrevliga olyckor.

Med någon av våra getingfångare kan ni minska antalet getingar kring fikabordet i trädgården eller på uteplatsen. En getingfälla är ingen garanti för getingfritt men hjälper till. 

Myggfritt – bli av med myggor och njut av sommaren

Så fort vi hör det surrande ljudet av myggor börjar det att klia överallt på kroppen. Tyvärr gör myggor att en trevlig kväll på uteplatsen kan förvandlas till ett plågsamt och fåfängt krig mot myggorna. Men med ett par väl utplacerade myggljus kan man trots myggen njuta av sommarkvällens magi.

Tidigare har myggljus avgett en ganska stark doft som har gjort att vissa trots myggorna undvikit att använda myggljus. Men den nya generationens myggljus innehåller istället aktiva citronoljor som sprider en svag och trevlig doft av citron, därför får ljusen gärna stå direkt på bordet. Och det bästa av allt är naturligtvis att doftljusen håller de flesta myggorna och knotten borta så att man får sitta i fred utan att störas av ohyran.

Bli av med flugor vid fikabordet

Att flugor är en sommarplåga i dubbel bemärkelse råder det ingen som helst tvekan om. Att de dessutom envisas att hela tiden landa på vår mat trots att vi sekunden innan har viftat bort dem gör det ännu mer frustrerande. Och ibland räcker inte ens en flugsmälla till för att hålla de mest irriterande flugorna borta från godsakerna. Därför kan en praktisk flugnätskupa vara lösningen för att slippa ha flugor och getingar som landar på fikabrödet när vi försöker njuta av en kopp kaffe i eftermiddagssolen.

 


Myggljus & Getingfälla | Gardenhome

Myggfritt i sommar? Vi har effektiva myggljus med trevlig citrondoft. Samt våra vackra och praktiska getingfångare som blir din bästa getingfälla.

Flugsmälla & Myggljus