Rabattbelysning

Att belysa sin trädgård har blivit modernt. Numera belyser man sin trädgård inte bara under den korta advents- och julperioden utan trädgårdsbelysningen glimmar ute i trädgården året runt. Man belyser allt från flaggstänger, till träd, och det är inte bara ljusslingor som är populärt numer utan även garden sticks, trädgårdslampor mm.

Visar alla 42 resultat


Fler produkter

Belysning för trädgården

Att belysa sin trädgård har blivit modernt. Numera belyser man sin trädgård inte bara under den korta advents- och julperioden utan trädgårdsbelysningen glimmar ute i trädgården året runt. Man belyser allt från flaggstänger, till träd, och det är inte bara ljusslingor som är populärt numer utan även garden sticks, trädgårdslampor mm. Eftersom många har sin trädgård som ett extra rum vill man ha mer mysbelysning ute i sin trädgård precis som man har inne i sitt vardagsrum. Det är kanske inte så konstigt att trädgårdsbelysning är inne i ett land som Sverige, där vi har mörkt stora delar av året. Hos oss på Gardenhome hittar du trädgårdsbelysning för din trädgård året om.

Bland annat hittar du delar av System 24 och System LED som är två olika hopkopplingsbara system. Hittar du inte alla delar du behöver hjälper vi gärna till så att du får de delar du behöver.

Är ett 24v system med varmvita LED lampor för konsumenter. Systemet är väldigt energieffektivt och kan driva upp till 4.500 lampor till samma energiförbrukning som en 60W glödlampa och varje LED lampa har en brinntid på 20 000 timmar. Systemet är utbyggbart och har ett stort urval av ljusslingor, istappar, gardiner, nät, ljusslangar samt tillbehör. Med en startprodukt som grund kan du sedan bygga på ditt system med tillbehör eller påbyggnadsdelar allt eftersom. Kablarna är klädda med gummi och tål utomhusbruk. Anslutningskabel ingår ej och beställs separat.

Är ett proffessionellt system för dekorationsbelysning utomhus. Systemet kan byggas på från en startkabel med flera tilhörande påbyggnadsdelar upp till 400W eller 100 meter. Varje LED lampa har en brinntid på 50 000 timmar. Systemet förbrukar lika lite energi som en 40W glödlampa. Med System LED kan du få en riktigt proffessionell belysning i din trädgård, till ditt party eller dina juldekorationer.