Att köpa presenter kan vara ibland vara en svår uppgift att ställas inför. Hur ska jag hitta något som passar till ett rimligt pris? Vilka produkter behöver man egentligen när man tex ska odla chili? Är du själv ingen expert på odlingsområdet men vill ge bort en liknande gåva, till en kär vän som är intresserad, kan det kännas lite övermäktigt att fundera ut vilka produkter som verkligen behövs.

Därför har vi här samlat ihop olika produkter som färdiga ”kit” eller som kan plockas ihop efter tycke och smak. Tanken är dock att det ska vara lätt att sätta ihop en present utan att vara expert på området. Vi har redan gjort det tankearbetet åt dig och vi är säkra på att de kommer att uppskattas.

Du kommer också att hitta utvalda produkter inom samma område om du vill komplettera ett kit eller köpa dem som separata produkter.

Vill du komplettera ditt presentkit eller plocka ihop ett eget kan du här hitta alla produkter var för sig och i fler varianter.

 

Presenttips till trädgård och utemiljö | Gardenhome

Köpa presenter till någon med gröna fingrar? Vi på Gardenhome har alla trädgårdspresenter en trädgårdsälskare kan önska. Fri frakt vid köp över 200kr.