Trädgårdsbelysning

Att belysa sin trädgård har blivit modernt och utebelysning kan vara så mycket; fasadbelysning, LED lampor och trädgårdsbelysning i många olika former. Numera belyser man sin trädgård inte bara under den korta advents- och julperioden utan utomhusbelysning glimmar ute i trädgården året runt. Man belyser allt från flaggstänger, till träd, och det är inte bara ljusslingor som är populärt numer utan även garden sticks, trädgårdslampor m.m. Då och då stöter man på fasadbelysning som täcker hela husväggar. Eftersom många har sin trädgård som ett extra rum vill man ha mer mysbelysning ute i sin trädgård precis som man har inne i sitt vardagsrum. Det är kanske inte så konstigt att trädgårdsbelysning är inne i ett land som Sverige, där vi har mörkt stora delar av året. Hos oss på Gardenhome hittar du utebelysning och LED lampor för din trädgård året om.

Bland annat hittar du delar av System 24 och System LED som är två olika hopkopplingsbara system för utomhusbelysning. Hittar du inte alla delar du behöver hjälper vi gärna till så att du får de delar du behöver.

Trädgårdsbelysning
är ett 24v system med varmvita LED lampor för konsumenter. Systemet är väldigt energieffektivt och kan driva upp till 4.500 lampor till samma energiförbrukning som en 60W glödlampa och varje LED lampa har en brinntid på 20 000 timmar. Systemet är utbyggbart och har ett stort urval av ljusslingor, istappar, gardiner, nät, ljusslangar samt tillbehör. Med en startprodukt som grund kan du sedan bygga på ditt system med tillbehör eller påbyggnadsdelar allt eftersom. Kablarna är klädda med gummi och tål utomhusbruk. Anslutningskabel ingår ej och beställs separat.

Trädgårdsbelysning


är ett proffessionellt system för utomhusbelysning. Systemet kan byggas på från en startkabel med flera tilhörande påbyggnadsdelar upp till 400W eller 100 meter. Varje LED lampa har en brinntid på 50 000 timmar. Systemet förbrukar lika lite energi som en 40W glödlampa. Med System LED kan du få en riktigt proffessionell belysning i din trädgård, till ditt party eller dina juldekorationer.

Trädgårdsbelysning


Utebelysning – trädgårdsbelysning & LED lampor | Gardenhome

Köp er utebelysning hos oss, LED lampor, fasadbelysning och trädgårdsbelysning. Det lilla extra inom utomhusbelysning och snabb leverans. Välkomna!

Trädgårdsbelysning / Utomhusbelysning